0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

FEBR

25

0 hozzászólás

Negatívba dönthető billentyűzet a Cherrytől

Az ergonomikus kialakítású billentyűzetet befelé dönthetjük.

 

A Cherry híres egyszerű, letisztult, jól használható eszközeiről. Most is egy ilyen terméket mutattak be, de egy picit megcsavarták a dolgokat. A Cherry KC 4500 Ergo egy ergonomikus kialakítású billentyűzet, amely azonban nem a szokásos módon dönthető meg.
 


A gyártó ezúttal sem vitte túlzásba a dolgokat, most is egy olyan billentyűzetet tett le az asztalra, amely mentes mindenféle felesleges sallangtól. Persze ez csak ízlés kérdése, sokan ugyanis jobban szeretik a mechanikus billentyűket a hagyományos változatánál, itt viszont utóbbi megoldást választották. A nevében az Ergo kifejezés pedig elég sokatmondó: egy ergonomikus kialakítású eszközről van szó, amely középen megtörte a billentyűkiosztást.

 

A multimédia billentyűket is lehagyták, ezeket a funkciókat sok más termékükhöz hasonlóan most is a többi billentyűbe építették be. Ami viszont különlegessé teheti az eszközt, az a negatív döntési lehetőség. Vagyis nem felénk dönthetjük meg kissé a billentyűzetet, hanem a monitor irányába. Ez sok esetben kényelmesebb gépelést tesz lehetővé.
 


A dobozban egy memóriahabos csuklótámaszt is kapunk, ami szintén növeli a termék használatának kényelmét. És mindezért nem is kell nagyon mélyen a zsebünkbe nyúlni. Persze sokan lehetnek, akik még ezt a közel 20 ezer forintot is sokallnák egy billentyűzetért.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!