Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

SZEPT

17

0 hozzászólás

Mutatós, lapos, RGB-s – új billentyűzet a Cherry MX-től

A névadáson viszont még lehetne dolgozni, a Cherry MX 10.0N RGB nem épp a legkönnyebben megjegyezhető név.

 

A Cherry MX új billentyűzetről rántotta le a leplet. Az újdonság több szempontból is érdekes választás lehet. Egyrészt a gyártó kifejezetten jó minőségű és időtálló termékeiről ismert, másrészt a billentyűzet mindent tud, ami vonzó lehet a legtöbb vásárló számára.

 

Az újdonság a nem túl hangzatos Cherry MX 10.0N RGB nevet kapta a kereszt alatt. Ebből máris kiderül, hogy kapunk RGB-háttérvilágítást is, ami manapság főleg gamer vonalon alapkövetelménynek számít. A billentyűzet alumínium házat kapott, ami időtállónak ígérkezik. A design ugyanakkor meglehetősen visszafogott, mentes mindenféle sallangtól.
 


Ami a belsőt illeti, az alacsony profilú billentyűsapkák alatt a Cherry MX saját tervezésű, MX Low-Profile Speed RGB névre hallgató mechanikus kapcsolói lapulnak. Ezek a lineáris kapcsolók táborát erősítik, az aktivációs pont 1mm-en található, a lenyomás pedig 3,2 mm-es. Természetesen a billentyűzet minden gépelést és használatot segítő funkciót támogat, ami manapság elérhető.

 

A billentyűzet saját belső memóriával is rendelkezik, így a mellékelt szoftverrel beállított profilokat és makrókat, illetve az RGB-világítás beállításait is ezen tárolhatjuk, hogy több gép között hurcolva az eszközt, azok ne vesszenek el. A Cherry MX várhatóan még ebben a hónapban piacra fogja dobni az újdonságot, amelynek ajánlott fogyasztói ára 150 euró körül mozoghat.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!