Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

NOV

25

0 hozzászólás

Mivel bővül majd a Rainbow Six: Extraction?

A Ubisoft trailerben mutatta be a játék ingyenes kiegészítéseit.

 

A Ubisoft jövő tavasszal egy idegen fajt ereszt a játékosok nyakába, amellyel csak a Rainbow Six kommandósai vehetik fel a harcot. A Rainbow Six: Extraction a nagy múltú sorozat mellékága lesz, amely semmiben sem hasonlít majd a korábbi epizódokra.

 

A premierre a tervek szerint január 22-én kerül majd sor, de a készítők most mutattak egy új előzetest, amely már az ezt követő időszakra koncentrál. A tervek között ugyanis több ingyenes bővítés is szerepel, ezeket mutatták be.
 


Az egyik ilyen újdonság a Maelstrom Protocol névre keresztelt játékmód, amely sokkal nehezebb lesz bárminél a játékban. Ebben kilenc egymásra épülő szintet kell teljesíteni. Minden szinten egy új idegen faj vár ránk, amely keményebb az előzőnél. Ha viszont elég ügyesek vagyunk és tudjuk teljesíteni a szinteket a szűkös készleteink ellenére is, akkor a játék rangokkal tüntet ki, ami kozmetikai elemeket rejt.

 

Lesznek időszakos események és heti küldetések is. Ezek mindig valamilyen téma köré épülnek, és mindig valamilyen új karaktert adnak a játékhoz hol a kommandósok, hol az idegenek oldalán. Emellett lesznek olyan heti események is, amelyek során mindig valamilyen különleges játékmenet-módosító teszi érdekesebbé a feladatainkat.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!