Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JúL

03

0 hozzászólás

Milyen játékokat hoz a július?

A nyár középső havában inkább a régi klasszikusok felújításait érdemes megemlíteni, de akad egy-két ígéretes projekt. Köztük egy hazai fejlesztés is.

Bár picit nehéz felfogni, de már az év második felében járunk, immár közelebb vagyunk 2019-hez mint 2017-hez. Július van, vagyis egy újabb hónap kezdődött, ideje megnézni, milyen játékmegjelenésekre lehet számítani a következő hetekben. Egyet előrevetíthetek: most érdemes csak igazán nyaralni menni…

 

Kezdjük is egy régi kedvenc gyűjteményes új kiadásával. Ez a Mega Man X Legacy Collection 1+2, amely lényegében két külön-külön, de egyben is megvásárolható gyűjteményt jelent. Mega Man bő harminc éves múltra tekint vissza, az új kiadás pedig az első epizódokat foglalja magába. A gyűjtemény első része az első négy epizódot, míg a második része az ötödiktől a nyolcadik epizódig terjedő részeket kínálja. A csomag PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switcher is július 24-én fog megjelenni.



A Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered Edition szintén egy korábbi sikerjáték felújított kiadása. Az eredeti játék nem olyan öreg, mint Mega Man, hiszen 2009-ben jelent meg. Az új verzióban alaposan felturbózzák a grafikát, amely már a 4K-s felbontást is támogatni fogja. A textúrákat is kicserélik, valamint a fény-árnyék effektekre is külön figyelnek a készítők. A történet viszont ugyanaz marad: a Marsot kell megtisztítanunk a zsarnok Earth Defense Force uralma alól. PC-n, PS4-en és X1-en is mától érhető el a játék.
 


A The Banner Saga 3 a Stoic Games sorozatának utolsó tagja, amellyel a skandináv mitológián alapuló történet trilógiává válik. A játékban a stratégiai és szerepjátékok vonásai keverednek, a csatákat pedig körökre osztva vívhatjuk meg. A sorozatra jellemző meseszerű grafika is igen egyedi, szóval aki szereti az ilyet, mindenképp tegyen vele egy próbát. A The Banner Saga 3 PC-re, PS4-re, X1-re, Switchre és iOS-re, valamint Androidra is meg fog jelenni július 24-én.
 


A hazai NeocoreGames legújabb játéka, a Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr PC-re már egy hónappal ezelőtt megjelent, de konzolokra még várat magára. A játékban egy évezredekkel korábban eltűntnek nyilvánított űrhajó, a Martyr fedélzetére léphetünk, majd később egy galaxisokon átívelő nyomozásba keveredünk, hogy kiderítsük, mi is történt valójában a titokzatos űrhajóval. A játékmenet egyszerre összetett és gyorsan megtanulható, a grafika pazar, szóval minden adott a nagy sikerhez. A játék PlayStation 4-r és Xbox One is július 5-én fog megjelenni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!