Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

NOV

05

0 hozzászólás

Megjelent PC-re a Red Dead Redemption 2

Konzolokon tavaly az év játéka volt, most a PC-s játékosok is ellátogathatnak a vadnyugatra.


A Rockstar Games egyike azon kevés stúdióknak, akiktől rossz játékot még sosem kaptunk. Sőt, a státuszuk az évek során elérte azt a szintet, hogy lényegében bármilyen játék is kerül ki a kezeik közül, a játékosok már előre rajonganak érte, az anyagi siker pedig előre garantált. De épp a Rockstar az a stúdió, amely egy nem túl népszerű, ám valójában nagyon is jól működő üzleti modellt követ. E modell lényege, hogy a nagy játékaik először csak konzolokra jelennek meg, majd csak jóval később PC-re.

 

Ilyen volt annak idején 2013-14 környékén a Grand Theft Auto V, és most ilyen a Red Dead Redemption 2 is. Utóbbi tavaly ősszel PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelent meg, és számos szavazáson az év játéka címet is bezsebelte. Pedig a konkurencia tavaly piszok nagy volt szinte minden fronton. A PC-s játékosok akkor csak irigykedve figyelhették konzolos társaikat, mától viszont ők is elrepülhetnek a vadnyugatra.
 


Megjelent PC-re a Red Dead Redemption 2. A történet a klasszikus vadnyugat korának végén játszódik (időben valamikor az első epizód eseményei előtt). A főhős Arthur Morgan, aki a van der Linde banda egyik magas rangú tagja. Ekkoriban a bandák ideje már-már lejárt, hiszen a törvény őrei apránként az összest becserkészték és felszámolták.

 

Éppen ezért a mi kalandjaink is meglehetősen veszedelmesek lesznek, nagyon könnyen magunkra vonhatjuk a fejvadászok figyelmét, a seriff és társai pedig mindent megtesznek, hogy rács mögé dugjanak minket. Ha viszont elég ügyesek és szemfülesek vagyunk, akkor jóval gyorsabban és könnyebben juthatunk sok-sok pénzhez, mintha legális, hézköznapi módon tennénk.
 


A PC-s változat nem csak grafikában újul meg a konzoloshoz képest, de tartalomban is kapunk újdonságokat. És nem szabad szó nélkül elmenni amellett sem, hogy PC-n az egyszemélyes kampánnyal egyszerre megérkezik a Red Dead Online játékmód is.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Megjelent a Diablo IV
Megjelenés 
2023 jún 07.
Megjelent a Diablo IV

A Blizzard új játékára évek óta vártak a rajongók, hatalmas az érdeklődés.

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!