Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JAN

22

0 hozzászólás

Megjelent a Hitman III

A 47-es ügynök ezúttal már VR-ban is szedheti áldozatait.

 

Az IO Interactive 2016-ban újra indította népszerű sorozatát, vagyis rebootolta a Hitman szériát. És tette ezt nagyon jól, bár az akkor készült játék epizodikus felépítésével sok rajongó nem értett egyet. Ma már nincs ilyen probléma, mert a minőség mindenkit kárpótolt. Öt évvel később pedig immár új trilógiáról beszélhetünk.

 

Megjelent ugyanis a Hitman III, amivel valóban trilógiává bővült az új sorozat. Ebben a 47-es ügynök ismét a fél világot bejárja, hogy a legegzotikusabb helyszíneken tegyen el láb alól néhány nem kívánatos személyt. Ahogy mindig, most is teljesen szabad kezet kapunk a küldetések végrehajtásában. A legügyesebb játékosok hajthatnak a tökéletes gyilkosságra, a türelmetlenebbek pedig szitává lőhetnek bárkit és bármit, amit az útjukba kerül.
 


Mindezt PlayStation 4-en akár VR-módban is átélhetjük, ugyanis exkluzívan ez a verzió kapott egy ilyen játékmódot is. Ebben ráadásul nem csak a harmadik rész helyszíneit, de az előző kettőét is újra bejárhatjuk és egészen egyedi, eddig még sosem tapasztalt módon élhetjük át a küldetéseket.

 

A Hitman III nagyon jó fogadtatásban részesült a kritikusoktól és a rajongóktól egyaránt. A játék PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re jelent meg.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Megjelent a Diablo IV
Megjelenés 
2023 jún 07.
Megjelent a Diablo IV

A Blizzard új játékára évek óta vártak a rajongók, hatalmas az érdeklődés.

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!