Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

OKT

07

0 hozzászólás

Megjelent a Far Cry 6

Mától elérhető a Ubisoft idei talán legnagyobb játéka.

 

A legnagyobb francia kiadó idén nem árasztotta el a piacot a játékaival, lényegében alig-alig jött valami ebben az évben a Ubisofttól. Ma viszont nagy nap virradt a kiadó rajongóira, ugyanis megjelent az év egyik legjobban várt játéka, a Far Cry 6. Az FPS jelentős múltra tekint vissza, hiszen a hat számozott epizód mellett készült három mellékág is, és általában mindegyik játékról elmondható, hogy szép sikert arattak. A Far Cry 6 valamelyest visszatér a gyökerekhez, mivel ismét egy trópusi szigeten kalandozhatunk.

 

A történet Yara fiktív szigetén játszódik, ahol az országot Anton Castillo diktátor irányítja zsarnoki módszerekkel. A nép fel is lázadt és kisebb-nagyobb gerillacsoportok jöttek létre, akik mind a diktátor hatalmát akarják megdönteni. Mi is az egyik ilyen csoport, a Libertad egyik tagját, Dani Rojast alakítjuk. Célunk pedig nem is lehet más, mint összefogni a forradalmárokat és felmorzsolni a diktátor erőit.

A Far Cry 6 a sorozat által már jó alaposan kitaposott utat követi. Hatalmas, szabadon bejárható világot kapunk, ahol rengeteg fő és mellékküldetést teljesítése mellett is rengeteg egyéb tevékenységgel üthetjük el az időt. A szigeteket autókkal, hajókkal és repülőkkel is bejárhatjuk, de lehet akár lovagolni is. Fegyverekből egy seregnek is elegendő arzenál áll rendelkezésünkre. Ha ügyesek vagyunk, apránként visszafoglalhatjuk a szigetet a hadseregtől.

 

A Far Cry 6 az eddig látottak alapján meseszép grafikával kecsegtet, ami PC-n mutatja meg a legszebb arcát, köszönhetően az exkluzív ray tracing effekteknek is. De a játék PC mellett PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, valamint Xbox One-ra és Xbox Series X-re is megjelent, mától lehet megvásárolni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Megjelent a Diablo IV
Megjelenés 
2023 jún 07.
Megjelent a Diablo IV

A Blizzard új játékára évek óta vártak a rajongók, hatalmas az érdeklődés.

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!