Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

NOV

23

0 hozzászólás

Megérkezett a Farming Simulator 22

A mezőgazdasági szimulátor legújabb kiadásához launch trailer is érkezett.

 

Tegnap menetrend szerint megérkezett a GIANTS Software legújabb játéka, a Farming Simulator 22. A játékban most is egy virtuális farm teljhatalmú urává válhatunk, ami persze rengeteg változatos munkával jár.

 

A Farming Simulator 22 számos újdonsággal kecsegtet, amelyek fejlesztésébe senki sem szólhatott bele, ugyanis a fejlesztők teljesen önállóan vitték végig a projektet külső kiadó nélkül. Így bekerülhettek a játékosok által régóta kért változó évszakok is, amely természetesen rengeteg extra feladatot is jelent.
 


A játékban farmerkedhetünk az USA belső régióiban, Franciaországban, illetve egy Alpesi régóban is, ezek mind más jellegű növények termesztését és más állatok tenyésztését teszik lehetővé. Az idei epizódban az állattartás is kiemelten fontos, teheneket, disznókat, baromfikat, juhokat tarthatunk, de lehet kutyánk is, akivel játszani is lehet.

 

A Farming Simulator 22 PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, illetve Xbox Series X-re és Xbox One-ra jelent meg, de Stadiára is elérhető. A megjelenés alkalmából nem maradt el az ilyenkor szokásos launch trailer sem.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Megjelent PC-re a Days Gone
Megjelenés 
2021 máj 18.
Megjelent PC-re a Days Gone

A Bend Studios zombis túlélőjátéka eddig csak PlayStation 4-re volt elérhető, de mától PC-n is hódíthat.

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!