Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

NOV

23

0 hozzászólás

Megérkezett a Farming Simulator 22

A mezőgazdasági szimulátor legújabb kiadásához launch trailer is érkezett.

 

Tegnap menetrend szerint megérkezett a GIANTS Software legújabb játéka, a Farming Simulator 22. A játékban most is egy virtuális farm teljhatalmú urává válhatunk, ami persze rengeteg változatos munkával jár.

 

A Farming Simulator 22 számos újdonsággal kecsegtet, amelyek fejlesztésébe senki sem szólhatott bele, ugyanis a fejlesztők teljesen önállóan vitték végig a projektet külső kiadó nélkül. Így bekerülhettek a játékosok által régóta kért változó évszakok is, amely természetesen rengeteg extra feladatot is jelent.
 


A játékban farmerkedhetünk az USA belső régióiban, Franciaországban, illetve egy Alpesi régóban is, ezek mind más jellegű növények termesztését és más állatok tenyésztését teszik lehetővé. Az idei epizódban az állattartás is kiemelten fontos, teheneket, disznókat, baromfikat, juhokat tarthatunk, de lehet kutyánk is, akivel játszani is lehet.

 

A Farming Simulator 22 PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, illetve Xbox Series X-re és Xbox One-ra jelent meg, de Stadiára is elérhető. A megjelenés alkalmából nem maradt el az ilyenkor szokásos launch trailer sem.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Megjelent a Diablo IV
Megjelenés 
2023 jún 07.
Megjelent a Diablo IV

A Blizzard új játékára évek óta vártak a rajongók, hatalmas az érdeklődés.

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!