Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JúN

16

0 hozzászólás

Jön az Xbox One Elite Controller 2

A Microsoft a E3-on leplezte le a konzol felturbózott kontrollerének második generációját.

Az Xbox One 2013-ban jelent meg, és nem csak a konzol, de természetesen annak kontollere is jelentős fejlődésen ment keresztül az elődhöz képest. Ám a Microsoft nem elégedett meg ennyivel, két évvel később, a 2015-ös E3-on bejelentették, hogy jön az Xbox One Elite kontroller. Ez nem csak minőségibb borítást kapott, de extra billentyűkkel is ellátták, ráadásul ezeket kedvünk szerint cserélgetni, variálni is lehetet. Idén pedig jön a folytatás, az Xbox One Elite Controller 2.
 


Az eszköz egészen pontosan az Xbox Elite Wireless Controller Series 2 nevet viseli. A mérnökök persze a négy évvel ezelőtti alapokra támaszkodtak most is, de hallgattak a rajongók és felhasználók négy év alatt összegyűlt visszajelzéseire is. A további fejlesztéseket és módosításokat így ezek mentén igyekeztek elvégezni.
 


Az eredmény számos hasznosnak ígérkező újításban ölt testet. Az egész kontrollert új gumiborítással vették körbe, hogy a játék hevében még véletlenül se csússzon meg a kezünkben. Visszatértek a cserélhető karok, hogy minden játékhoz és műfajhoz a megfelelő beviteli megoldások álljanak a játékosok rendelkezéseire. A két elülső analógbillentyű, valamint a két felső analógkar feszességét is lehet állítani. A lazább beállítás gyorsabb lenyomást enged, míg az ellenállóbb beállítással sokkal precízebb mozdulatok (pl. célzás) hatjhatók végre.
 


Három egyéni és egy alapértelmezett profilt is be lehet programozni, amelyek között egy gombnyomással lehet váltani, így a játékon belül is villámgyorsan lehet alkalmazkodni az aktuális helyzetekhez. Emellett vannak hangalapú parancsok is, amelyek még tovább könnyítik a felhasználók dolgát. Az eszköz Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikál a konzollal, de a mellékelt USB-C kábellel akár PC-hez is lehet használni.
 


Az Xbox Elite Wireless Controller Series 2 akkumulátorát is tovább fejlesztették, így az akár 40 órányi játékot is gond nélkül kibír. Ráadásul a töltést is nagyon igényesen oldották meg: a mellékelt hordozótokban (is) lehet tölteni az eszközt. A premierre nem kell nagyon sokat várni, ugyanis a kontroller november 4-én landol majd a boltok polcain.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!