Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáJ

26

0 hozzászólás

Játékosoknak fejlesztették tovább a Realme X50 Prót

Az új, X50 Pro Player megerősített extra hűtéssel érkezik, de lesznek kompromisszumok is.


A Realme amellett, hogy a minap bemutatta első saját okosóráját, leleplezte legújabb okostelefonját is. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy ahogy az okosórát megelőzte nemrég egy okoskarkötő, úgy ezt a készüléket is egy már meglévő alapra építették fel.

 

A Realme X50 Pro Player ugyanis a márciusban megjelent X50 Pro egy picit továbbfejlesztett változata. A tovább fejlesztés azonban itt nem csak fejlődést, de bizonyos elemekben némi visszalépést is jelent, ugyanis a gyártó nem akarta az árakat emelni. Az alapok viszont változatlanok. Mindkét készülékben egy Qualcomm Snapdragon 865 SoC és egy Adreno 650 GPU teljesít szolgálatot. Memóriából a választott verzió függvényében 6-8-12 GB kerülhet a készülékbe. A telefonok 6,44 hüvelykes Super AMOLED kijelzővel rendelkeznek, amelynek felbontása 1080*2400 pixel, képfrissítése pedig 90Hz.
 


A belső tárhelyben viszont már van eltérés, mivel az X50 Pro akár 256 GB tárhellyel is megvásárolható, ezzel szemben az X50 Pro Player várhatóan csak 128 GB-tal kérhető majd. A kamerák terén is van visszalépés. Az X50 Pro hátul egy 64 megapixeles fő kamerával, mellé 12 megapixeles telefotó, 8 megapixeles ultraszéles látószögű és 2 megapixeles makro kamerával rendelkezik. A Player változat viszont ezekből csak 48-8-2-2 megapixelesekkel. Az előlapon pedig előbbi 32 megapixeles (és 8 megapixeles ultraszéles látószögű) lencsével bír, utóbbi pedig 16-2 megapixelessel.

 

Az akkumulátor viszont mindkét készülékben 4200mAh-s, amely 65W-os gyorstöltést is támogat. A gyártó ígérete szerint ezzel alig 35 perc alatt nulláról 100%-ra lehet tölteni a készüléket. A Player változat emellett speciális grafitbevonatot is kap az akkumulátor és a hátlap közé, hogy ezzel is csökkentsék a melegedést. Az új HyperBoost 3.0 technológia pedig a teljes készüléket az aktuális játék erőforrásainak rendeli alá, de érvényes ez a hálózatválasztásra is.

 

A Realme X50 Pro Player a hírek szerint június 1-től lesz megvásárolható várhatóan 350 euró körüli áron.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!