Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JAN

24

0 hozzászólás

Új trailert kapott a Park Beyond

A vidámpark-menedzser játékban lesz sztori mód is, amelyben egy gátlástalan üzletembert kell legyőznünk.

 

Évek óta készül a Limbic Entertainment új tycoon játéka, a Park Beyond, amely a klasszikus vidámpark-menedzser zsánert próbálja meg feldobni. Az alapvető játékmenet a szokásos lesz, de őrült és teljesen szabadon tervezhető attrakciókkal dobhatjuk majd fel a parkunkat.

 

A játékban bizonyosan lesz sandbox mód is, ahol mindenféle kötöttségek nélkül építhetjük fel álmaink vidámparkját. De lesz benne sztori mód is, ahol már sokkal célirányosabb feladataink lesznek. Ebben megjelenik egy bizonyos Giles Hemlock is.
 


Giles Hemlock egy gátlástalan, minden hájjal megkent üzletember, aki parkolóházakban utazik. Ki is nézte magának azt a területet, ahol a parkunkat felhúztuk és feltett szándéka, hogy tönkreteszi azt, ezzel megkaparintva az értékes területet.

 

Vele találkozhatunk a Park Beyond legújabb előzetesében. A játék egyébként műfajától idegen módon nem csak PC-re, de PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is készül. Megjelenési dátuma viszont egyelőre nincs.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!