Hamarosan AQUA Napok! Fantasztikus akciókkal és széles kínálattal várunk titeket! Látogass el hozzánk 10.29. - 11.01. között!
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

áPR

02

0 hozzászólás

Több, mint 600 játékhoz kapsz hozzáférést, ha most HTC Vive-ot vagy Vive Pro-t vásárolsz!

A HTC promóciójának keretében április 2. és 8. között mindenki, aki HTC Vive 1.5-ös, vagy HTC Vive Pro virtuális szemüveget vásárol, ajándékba kap egy egy éves Viveport Infinity előfizetést. 

Ennek segítségével több, mint 600 VR játékhoz és egyéb tartalomhoz lehet hozzáférni, valamint speciális kedvezmények is igénybe vehetők.A vásárlást követően a dobozban található kód segítségével lehet aktiválni a hozzáférést. A beváltást az alábi linken lehet kezdeményezni: https://store.vive.com/code/eu/redemption

Ezután már csak egy fiókot kell létrehozni a felületen és innentől használatba is vehető a HTC által kínált összes VR tartalom az elkövetkező egy évben.

A dobozban érkező kód aktiválását április 2. és 24. között végezheted el.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Ajándék Teppan Yaki feltét NEFF sütő és főzőlap szetthez
Akció 
2021 szept 30.
Ajándék Teppan Yaki feltét NEFF sütő és főzőlap szetthez

Vásároljon NEFF Slide&Hide® vagy Hide® sütőt szettben bármilyen NEFF főzőlappal, és most 1 db 129.990 Ft* értékű Teppan Yaki feltétet adunk ajándékba, mellyel varázslatos ételt készíthet bármilyen alkalomra. A promóció időtartama 2021.10.01 - 2021.12.31-ig, vagy a készlet erejéig tart.

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!