Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

DEC

09

0 hozzászólás

Holnap jelenik meg a Cyberpunk 2077

A játékról áradozik a külföldi szaksajtó, a premier közeledtével megérkezett az ilyenkor szokásos launch trailer is.

 

Hosszú évek várakozása ér véget holnap, amikor megjelenik a CD Projekt RED új játéka, a Cyberpunk 2077. A nagyszabású projektet még 2012-ben jelentették be, de nagyon sokáig semmi konkrétumot nem lehetett hallani róla. Csak egy-két éve kezdtek szivárogni a pontosabb részletek.

 

A lengyel stúdió többször is kénytelen volt elhalasztani a premiert, legutóbb már azt követőzen, hogy a játék hivatalosan is aranylemezre került. De most már tényleg semmi nem akadályozhatja meg, hogy belecsöppenjünk Night City mocskos alvilágába.
 


A Cyberpunk 2077 már most, a premier előtt is az év játéka cím egyik legfőbb esélyese. Mind grafikája, mind játékmenete és kidolgozottsága nagyon ígéretesnek tűnik, és az a néhány külföldi magazin, amelynek már volt lehetősége tesztelni a játékot, egyetért abban, hogy egy igazi mesterműről van szó.

 

A megjelenésre tehát holnap kerül sor PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. A PlayStation 5 és Xbox Series X változatok valamikor 2021-ben debütálhatnak majd. A premier alkalmából megérkezett az ilyenkor szokásos launch trailer is.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Megjelent a Diablo IV
Megjelenés 
2023 jún 07.
Megjelent a Diablo IV

A Blizzard új játékára évek óta vártak a rajongók, hatalmas az érdeklődés.

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!