Húsvéti nyitvatartás Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

AUG

04

0 hozzászólás

Hasznos kiegészítőt mutatott be billentyűzeteihez a Corsair

Az iCUE NEXUS nem csak a billentyűzetekre csatolható vezérlőpult, de önállóan is használható.


A méregdrága gamer billentyűzeteken időnként előfordul, hogy beépített kijelzőt, vezérlőpultot is kapunk. Ezeken általunk beállított adatokat követhetünk nyomon vagy bizonyos funkciókat érhetünk el közvetlenül. A Corsair most egy ilyen vezérlőpultot mutatott be, csak épp önálló formában.

 

Az eszköz az iCUE NEXUS nevet viseli, és ránézésre is pontosan úgy néz ki, mint fent leírt társai. Egy hosszúkás érintőkijelzőről van szó, amelynek felbontása 640*48 pixel. Ezen a szintén a Corsair által készített iCUE szoftver bármely funkcióját közvetlenül elérhetővé tehetjük, összesen hatot.
 


Ráadásul a kiosztásokat el is menthetjük, akár több százat is tárolhatunk belőlük. A beállított funkciókhoz egyedi ikonokat és címszavakat lehet rendelni, hogy tudjuk, mit takarnak. Az eszköz ráadásul akár önállóan, az asztalon is használható, de akár fel is csatlakoztathatjuk a Corsair K70 MK2, K95 Platinum és Platinum XT billentyűzeteire is.

 

Azt egyelőre nem tudni, hogy a Corsair mikor tervezi piacra dobni a kétségkívül hasznos kiegészítőt, azt viszont igen, hogy nagyjából 100 euró körüli áron fogják kínálni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!