Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáRC

03

0 hozzászólás

Ezzel játszunk majd márciusban

A következő hetekben is lesznek érdekes videojáték-megjelenések, melyekre érdemes lesz odafigyelni.

 

Márciusban sem pihennek majd a videojáték-fejlesztő stúdiók és kiadók, százával érkeznek a következő hetekben is az új játékok minden platformra. Persze a nagy dömpingben könnyű szem elől téveszteni az érdekesebb alkotásokat, ezért inkább összegyűjtöttük nektek, mikre érdemes odafigyelni.
 


Ha követjük a kronológiát, akkor az első nagyobb megjelenésekre március 9-ig kell várni. Ekkor érkezik meg kizárólag PC-re a nagy múltú stratégiai sorozat új része, a Stronghold: Warlords, amelyben bevehetetlen várakat építhetünk – és megpróbálhatjuk bevenni mások várait. Szintén e napon érkezik meg Nintendo Switchre a népszerű battle royale játéka, az Apex Legends.
 


Március 11-én jön a Monster Energy Supercross – The Official Videogame 4, amelyben sárdagasztó motorokkal száguldozhatunk és ugrathatunk. Egy nappal később, március 12-én pedig a Crash Bandicoot 4: It’s About Time érkezik meg PlayStation 5-re, Xbox Series X-re és Nintendo Switchre. A játék már tavaly megjelent PS4-re és X1-re, míg PC-re valamikor idén várható.
 


Március 16-án egy igazi klasszikus tér vissza: a 2005-ös Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. Két nappal később, március 18-án pedig a Marvel’s Avengers újgenerációs változata debütál PS5-ön és XSX-en. A Yakuza 6: The Song of Life PlayStation 4-re már három éve megjelent, de március 25-én érkezik meg PC-re és Xbox One-ra.
 


A hónap vége is izgalmasnak ígérkezik: március 30-án jön az Evil Genius 2: World Domination. Szintén ezen a napon várható (történetében először) PC-re a Kingdom Hearts több epizódja is. Így a Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue, a Kingdom Hearts HD I.5 + II.5 Remix, a Kingdom Hearts III: Re-Mind és a Kingdom Hearts: Melody of Memory is.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Megjelent a Diablo IV
Megjelenés 
2023 jún 07.
Megjelent a Diablo IV

A Blizzard új játékára évek óta vártak a rajongók, hatalmas az érdeklődés.

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!