Ünnepi Nyitvatartás! Bővebben
0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

OKT

21

0 hozzászólás

Ezekkel fogunk lövöldözni az új XIII-ban

A képregény-szerű FPS új előzetesében a fegyverek a főszereplők.

 

Még 2003-ban jelent meg a XIII, a Ubisoft mára klasszikussá vált FPS-e, amely egy képregény feldolgozása volt. A készítők annyira hűek voltak az eredeti koncepcióhoz, hogy a játék megvalósítása is a képregényeket idézte. Idén megkapjuk a játék felújított remake-jét, amely most új előzetesen mutatja meg magát.

 

A XIII története egy titkosügynökről szól, aki egy akció során elveszítette az emlékeit. Ezeket kell valahogy visszaszereznie, miközben egy kormányokon és országokon átívelő összeesküvés ügyében is nyomoz. Mindez persze rengeteg akciót és lövöldözést ígér, amihez egy kisebb arzenál áll majd rendelkezésünkre.
 


A játék legújabb előzetese is kifejezetten ezekről a fegyverekről szól: pisztolyok, puskák, géppisztolyok és karabélyok közül válogathatunk, de lesznek gránátvetők, számszeríjak, sőt, még szigonypuskák is. Ha egy küldetés megköveteli a csendet, akkor maradhatunk a puszta öklünknél, használhatunk hangtompítót vagy felkaphatunk egy üveget is az asztalról. De lesznek speciális eszközeink is, mint a betörőkulcs, a pisztolymikrofon vagy a köteles kampó.

 

A XIII PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni november 10-én.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!