Webáruházunk és üzleteink továbbra is zavartalanul üzemelnek, hogy megkönnyítsük nektek az otthonmaradást. Bővebben
0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

OKT

07

0 hozzászólás

Click-to-Pay rendszer az Aqua Webáruháznál: Mostantól még egyszerűbb a vásárlás!


A mai naptól fogva egy teljesen új funkció könnyíti meg a vásárlók életét az Aqua Webáruháznál: bevezetésre került a Click-to-Pay rendszer. Ennek segítségével a felhasználók átugorhatják a rendelés leadásakor kitöltendő adatmezőket és azonnal a megrendelés végső ellenőrzéséhez léphetnek. Ekkor már csak a szerződési feltételek elfogadása van hátra, mielőtt a "Megrendelem" gomb lenyomásával véglegesítik a rendelést.

 

A rendszer mindig csak a legutoljára leadott megrendelés adatait jegyzi meg, ezek az információk kerülnek majd rögzítésre a "Click-to-Pay" gomb lenyomásakor. Természetesen ha a korábbitól eltérő számlázási- és/vagy szállítási nevet, címet, vagy kapcsolattartói elérhetőséget szeretne a vásárló használni, abban az esetben a "Fizetés" gomb lenyomásával minden adat manuálisan is rögzíthető és módosítható. Ekkor azonban érdemes arra figyelni, hogy a Click-to-Play funkció legközelebbi használatakor is ezek a személyes információk lesznek érvényben a megrendelés során.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

TP-Link Mesh technológia - Új Deco eszközök
Újdonság 
2019 szept 03.
TP-Link Mesh technológia - Új Deco eszközök

Gyors. Stabil. Mindenhol. A wi-fi-nek működnie kell, nem számít, hogy éppen melyik szobában is vagy. Amikor zenét hallgatsz, főzöl, streamelsz egy filmet az ágyadban, vagy éppen videó chatelsz a szeretteiddel a kanapéról, a Deco az egész otthonodban biztosítja a megszakítás nélküli kapcsolatot.

Végre Magyarországon is elérhetővé vált az Apple Pay
Újdonság 
2019 máj 23.
Végre Magyarországon is elérhetővé vált az Apple Pay

Korábban már sokan találkozhattak azzal a jelenséggel, hogy valaki a mobiltelefonját érintette hozzá a terminálhoz fizetéskor és elő sem került a bankkártya a bénztárcából. Eddig ez a kiváltság csupán az androidosoknak járt, azonban május 21-től kezdve már az iOS felhasználók is élhetnek a lehetőséggel.

 MEGNYITOTT VÁCI ÚTI ÜZLETÜNK! Nagyobb és modernebb helyen várunk titeket!
Újdonság 
2019 márc 18.
MEGNYITOTT VÁCI ÚTI ÜZLETÜNK! Nagyobb és modernebb helyen várunk titeket!

A Váci úti üzlethelyiség a Nyugati és a Lehel tér között kiváló helynek bizonyult arra, hogy Dohány utcai üzletünket a szervizzel együtt korszerűbb formában újranyissuk. Június 3-tól várunk titeket a modern, új helyen. Dohány utcai boltunkat május 31-én pénteken 19 órakor, valamint szervizünket 18 órakor véglegesen bezártuk.

Amerikai korlátozó intézkedések: mit jelent mindez a Huawei vásárlókra nézve?
Újdonság 
2019 máj 21.
Amerikai korlátozó intézkedések: mit jelent mindez a Huawei vásárlókra nézve?

Akik naprakészek a tech-világ híreit illetően, azok bizonyára már tudomást szereztek arról, hogy a Google, az Android platform fejlesztője és tulajdonosa szünetelteti az üzleti kapcsolatait a Huawei, legfőképp kommunikációs eszközöket gyártó, kínai székhelyű céggel. Mivel a Huawei okostelefonjai köztudottan Android rendszert futtatnak, jogosan merül fel az emberben a kérdés: vajon innentől kezdve használhatatlanok lesznek a készülékek? A legfontosabb kérdésekre Mr. Ren Zhengfei, a Huawei alapítója és vezérigazgatója válaszolt.

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!