Hamarosan AQUA Napok! Fantasztikus akciókkal és széles kínálattal várunk titeket! Látogass el hozzánk 10.29. - 11.01. között!
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

OKT

07

0 hozzászólás

Click-to-Pay rendszer az Aqua Webáruháznál: Mostantól még egyszerűbb a vásárlás!


A mai naptól fogva egy teljesen új funkció könnyíti meg a vásárlók életét az Aqua Webáruháznál: bevezetésre került a Click-to-Pay rendszer. Ennek segítségével a felhasználók átugorhatják a rendelés leadásakor kitöltendő adatmezőket és azonnal a megrendelés végső ellenőrzéséhez léphetnek. Ekkor már csak a szerződési feltételek elfogadása van hátra, mielőtt a "Megrendelem" gomb lenyomásával véglegesítik a rendelést.

 

A rendszer mindig csak a legutoljára leadott megrendelés adatait jegyzi meg, ezek az információk kerülnek majd rögzítésre a "Click-to-Pay" gomb lenyomásakor. Természetesen ha a korábbitól eltérő számlázási- és/vagy szállítási nevet, címet, vagy kapcsolattartói elérhetőséget szeretne a vásárló használni, abban az esetben a "Fizetés" gomb lenyomásával minden adat manuálisan is rögzíthető és módosítható. Ekkor azonban érdemes arra figyelni, hogy a Click-to-Play funkció legközelebbi használatakor is ezek a személyes információk lesznek érvényben a megrendelés során.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Ajándék Teppan Yaki feltét NEFF sütő és főzőlap szetthez
Újdonság 
2021 szept 30.
Ajándék Teppan Yaki feltét NEFF sütő és főzőlap szetthez

Vásároljon NEFF Slide&Hide® vagy Hide® sütőt szettben bármilyen NEFF főzőlappal, és most 1 db 129.990 Ft* értékű Teppan Yaki feltétet adunk ajándékba, mellyel varázslatos ételt készíthet bármilyen alkalomra. A promóció időtartama 2021.10.01 - 2021.12.31-ig, vagy a készlet erejéig tart.

Az Arionnal az Aqua minden kutyusra gondol!
Újdonság 
2020 ápr 29.
Az Arionnal az Aqua minden kutyusra gondol!

Nem számít, hogy kicsi vagy nagy, lusti vagy pörgős, öleb vagy házőrző, az Arion prémium minőségű kutyatápok között minden kutyának megtaláljuk a tökéleteset.

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!