0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

OKT

07

0 hozzászólás

Click-to-Pay rendszer az Aqua Webáruháznál: Mostantól még egyszerűbb a vásárlás!


A mai naptól fogva egy teljesen új funkció könnyíti meg a vásárlók életét az Aqua Webáruháznál: bevezetésre került a Click-to-Pay rendszer. Ennek segítségével a felhasználók átugorhatják a rendelés leadásakor kitöltendő adatmezőket és azonnal a megrendelés végső ellenőrzéséhez léphetnek. Ekkor már csak a szerződési feltételek elfogadása van hátra, mielőtt a "Megrendelem" gomb lenyomásával véglegesítik a rendelést.

 

A rendszer mindig csak a legutoljára leadott megrendelés adatait jegyzi meg, ezek az információk kerülnek majd rögzítésre a "Click-to-Pay" gomb lenyomásakor. Természetesen ha a korábbitól eltérő számlázási- és/vagy szállítási nevet, címet, vagy kapcsolattartói elérhetőséget szeretne a vásárló használni, abban az esetben a "Fizetés" gomb lenyomásával minden adat manuálisan is rögzíthető és módosítható. Ekkor azonban érdemes arra figyelni, hogy a Click-to-Play funkció legközelebbi használatakor is ezek a személyes információk lesznek érvényben a megrendelés során.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Az Arionnal az Aqua minden kutyusra gondol!
Újdonság 
2020 ápr 29.
Az Arionnal az Aqua minden kutyusra gondol!

Nem számít, hogy kicsi vagy nagy, lusti vagy pörgős, öleb vagy házőrző, az Arion prémium minőségű kutyatápok között minden kutyának megtaláljuk a tökéleteset.

TP-Link Mesh technológia - Új Deco eszközök
Újdonság 
2019 szept 03.
TP-Link Mesh technológia - Új Deco eszközök

Gyors. Stabil. Mindenhol. A wi-fi-nek működnie kell, nem számít, hogy éppen melyik szobában is vagy. Amikor zenét hallgatsz, főzöl, streamelsz egy filmet az ágyadban, vagy éppen videó chatelsz a szeretteiddel a kanapéról, a Deco az egész otthonodban biztosítja a megszakítás nélküli kapcsolatot.

Végre Magyarországon is elérhetővé vált az Apple Pay
Újdonság 
2019 máj 23.
Végre Magyarországon is elérhetővé vált az Apple Pay

Korábban már sokan találkozhattak azzal a jelenséggel, hogy valaki a mobiltelefonját érintette hozzá a terminálhoz fizetéskor és elő sem került a bankkártya a bénztárcából. Eddig ez a kiváltság csupán az androidosoknak járt, azonban május 21-től kezdve már az iOS felhasználók is élhetnek a lehetőséggel.

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!