Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

NOV

23

0 hozzászólás

Brutál erős hardvert kínál a ZTE Axon 30 ultra gamer telefon új kiadása

A készülék eredetileg idén tavasszal landolt a boltokban, de most kap egy bővített kiadást.

Idén áprilisban mutatkozott be a ZTE Axon 30 család, amelynek legerősebb tagja az Ultra utótagot kapta. Ezzel kifejezetten a mobil gamereket célozta meg a gyártó és kínált nekik egy a piacon elérhető legerősebb hardvert. És ezt most még meg is fejelik néhány fejlesztéssel.

 

A ZTE Axon 30 Ultra Aerospace Edition ugyanis mind memóriában, mind fedélzeti tárhelyben még magasabbra helyezi a mércét. Minden más azonban változatlan marad. Vagyis a készülék lelke egy Qualcomm Snapdragon 888 SoC lesz, amely mellé Adreno 660 GPU jár, illetve az új kiadásban már 18 GB memória. Ehhez társul az immár 1 TB-os fedélzeti tárolóhely.

A 6,67 hüvelykes AMOLED kijelző felbontása 1080*2400 pixel, amit 144 Hz-en képes meghajtani. Az előlapon 16 megapixeles szelfikamera kap helyet, hátul pedig egy négylencsés rendszer. A fő kamera, a széleslátószögű és az ultraszéles látószögű kamera is 64 megapixeles, melléjük jár egy 8 megapixeles teleszkópos telefotó kamera is.

 

Mindehhez 4600 mAh-s akkumulátor jár, amely 65W-os gyorstöltést támogat. A ZTE az új csúcskészüléket annak megfelelő áron kínálja, bár egyelőre csak Ázsiában. Az ára átszámolva nagyjából 335 ezer forintnak felel meg.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!