Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

áPR

07

0 hozzászólás

Bemutatkozott a Roccat Vulcan Pro billentyűzet

Az újdonság optomechanikus kapcsolókat és lapos profilú kupakokat kapott.

 

A napokban mutatta be legújabb, kifejezetten játékosoknak szánt billentyűzetét a Roccat. A Vulcan Pro névre keresztelt újdonság egyelőre csak a tengerentúlon érhető el, Európába csak néhány hónap múlva várható.

 

A Vulcan Pro meglehetősen nehéz darab lett, mivel az alumínium házba költöztetett billentyűzet 1,15 kg-ot nyom. A gyártó a saját optomechanikus Titan Switch Optical kapcsolóit építette be, amelyből két változat érhető el. A red a lineáris kivitel, amely 1,4 mm-en aktiválódik és jóval halkabb társánál. A brown a taktilis változat, amely 1,8 mm-en aktiválódik.
 


A gyártó természetesen az RGB-világítást sem hagyta ki az egyébként lapos profilú billentyűzetkupakok alól. Ez billentyűnként konfigurálható a Roccat AIMO szoftveren keresztül, de akár össze is lehet hangolni más eszközeinkkel. A billentyűzet 512 kb fedélzeti memóriát is kap, amelyben hat profilbeállítást lehet egyszerre tárolni. Érdemes megemlíteni még a hangerőszabályzó forgókapcsolót is, ami a jobb felső sarokban kapott helyet, illetve a mágnesekkel csatlakozó csuklótámaszt is.

 

A Roccat egyelőre tehát csak Amerikában dobta piacra a mutatós és strapabírónak ígérkező újdonságot. Ott 200 dollárt kell fizetni érte. Azt egyelőre nem tudni, hogy Európába pontosan mikor és milyen árcédulával érkezhet meg, de a tervek szerint valamikor az év második felében lehet majd számítani rá.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!