Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáJ

29

0 hozzászólás

Bemutatkozott a Logitech G915 TKL

Mechanikus RGB-billentyűzet játékosoknak.

 

A Logitech bemutatta játékosoknak szánt legújabb billentyűzetét, a Logitech G915 TKL Lightspeed Wirelesst. Valójában az újdonság nem is annyira újdonság, hiszen a G915 már egy ideje elérhető a piacon. Most épp csak egy kompaktabb, numerikus billentyűzet nélküli változat készül belőle.

 

A játékosoknak szánt billentyűzet egyszerre elegáns és vagány, köszönhetően a szálcsiszolt fémháznak és az RGB-világításnak. Az eszköz valóban elég kompakt kialakítást kapott, de a mérnököknek sikerült így is megelőznie, hogy a billentyűk túlságosan is össze legyenek zsúfolva.
 


A funkcióbillentyűk fölött bal oldalon (közvetlenül a világító G-logó mellett) találjuk az RGB-világítás vezérlőjét, valamint a game-funkció kapcsológombját, amely a Windows-billentyűt tiltja le. A billentyűzet másik oldalán pedig egy elég hangsúlyos görgő mellett a multimédia-vezérlők kaptak helyet.

 

A G915 TKL-ből több változat is elérhető lesz: Clicky, Linear és Tactile – így mindenki megtalálhatja a neki szimpatikus működési sémát. Minderre már csak néhány hetet kell várni, mivel valamikor júniusban kerülhet a boltok polcaira a billentyűzet várhatóan 230 dollár körüli áron.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!