Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

áPR

29

0 hozzászólás

Az Arionnal az Aqua minden kutyusra gondol!

Nem számít, hogy kicsi vagy nagy, lusti vagy pörgős, öleb vagy házőrző, az Arion prémium minőségű kutyatápok között minden kutyának megtaláljuk a tökéleteset.


Az ember legjobb barátja a kutya, ez évezredes igazság. És most, ezekben a nehéz időkben még nagyobb szükségünk lehet a társaságukra, amikor a lakás falai közé kényszerültünk. Ha pedig egyszer úgy döntöttünk, hogy egy kutyus is a család része lesz, akkor illik őt a lehető legjobb ellátásban részesíteni, amibe beletartozik a megfelelő minőségű eledel is. Ebben segít most az Aqua és az Arion prémium minőségű kutyatápok!

 

Az Arion kimondottan széles választéka áll a gazdik rendelkezésére az áruházunkban, így mindenki megtalálhatja köztük az ő kutyusának megfelelőt. Nem számít, hogy kistestű vagy medve nagyságú kutyáról van szó, hogy örökmozgó vagy a kanapén heverésző négylábú a társunk, ahogy az sem, hogy csak kedvtelésből tartjuk vagy épp fontos munkát bízunk rá. Az Arion kínálatában minden kutya számára megtaláljuk a megfelelő tápot.
 


A tápok elkészítéséhez kizárólag természetes alapanyagokat használnak fel. A csirkehúst Franciaországból, a halat az óceánokból, a bárányt pedig Ausztráliából szerzik be, hogy minden a lehető legmagasabb minőséget képviselje. Minden tápban megtalálhatók a természetes antioxidánsok, az E- és C-vitamin pedig javítja az ellenállóképességüket, valamint megvédi a kutyáka a korai öregedéstől. A frukto- és oligoszaharidok a bélflóra megőrzését segítik, az omega 3 és 6 zsírsavak pedig a bőr és a szőr egészségéért felelnek. A tápok összeállítása során yucca növényi kivonatokat is használnak, amellyel a kutyusok ürülékének szagát enyhítik.

 

A prémium kutyatápok megalkotása során az Arion kikérte a tenyésztők, állatorvosok és más szakemberek véleményét is, akik mind ezeket a tápokat ajánlják ügyfeleiknek és betegeiknek. Hazánkban Kröpfl Erzsébet kutyakiképző is ezeket a termékeket ajánlja, aki a Kutyák Határok Nélkül Alapítvány tagja.
 


De milyen tápokat is lehet mostantól az Aqua kínálatában is megtalálni? Az Arion Original tápok 3-7,5-12 kg-os kiszerelésben kaphatók csirkés, lazacos és bárányos ízben. Ezek mind gluténmentes, teljes értékű szárazeledelek. Általánosan adhatók minden méretű kutyusnak, az érzékeny gyomrú állatoknak, de a túlsúllyal küzdő vagy épp magas energiaigényű kutyáknak is.

 

Az Arion Heatlh & Care csomagba a gyógytápok tartoznak. Ezek elsősorban az érzékeny gyomrú kutyáknak ajánlottak, de van köztük allergén összetevőktől mentes táp is, amely kimondottan az allergiás kutyáknak készült. Emellett az Arion a kutyatenyésztőkre is gondol, számukra külön készít nagy (18-20 kg-os) kiszerelésű tápokat is.
 


Az Arion kínálatában speciális tápokat is találunk: az ivartalanított kutyáknak (Arion Premium Health & Care Sterilized), a mozgásszervi és ízületi problémákkal küzdő kutyáknak (Arion Premium Health & Care Joint & Mobility), de az elválasztás utáni kölyökkutyusoknak (Arion Premium Breeder Starter) vagy a hízásra hajlamos kutyáknak (Arion Original Adult Small Medium Light).

 

A tápokat kivétel nélkül úgy állították össze, hogy a kutyák fogait is védjék. Ezt a célt szolgálja a tápszemcsék mérete, formája és struktúrája is. A különböző méretű kutyusoknak ajánlott tápok szemcsemérete is eltérő természetesen, ez többek közt a fogkőképződést is gátolja. A tápokat színezőanyagoktól, mesterséges adalékoktól, ízfokozóktól és tartósítószerektől mentesek.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!