Hamarosan AQUA Napok! Fantasztikus akciókkal és széles kínálattal várunk titeket! Látogass el hozzánk 10.29. - 11.01. között!
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáJ

23

0 hozzászólás

Végre Magyarországon is elérhetővé vált az Apple Pay

Korábban már sokan találkozhattak azzal a jelenséggel, hogy valaki a mobiltelefonját érintette hozzá a terminálhoz fizetéskor és elő sem került a bankkártya a bénztárcából. Eddig ez a kiváltság csupán az androidosoknak járt, azonban május 21-től kezdve már az iOS felhasználók is élhetnek a lehetőséggel.

Csak úgy, mint a droidosoknál, itt is az OTB Bank-nál lett elérhető először az újítás. Ennek segítéségvel végre az iPhone-okon is használhatóvá vált az NFC chip azon tulajdonsága, amivel termináloknál fizethetünk vele. Az Apple egyébként hírhedten szigorúan kezeli a külső alkalmazások hozzáférését a telefonokban található NFC chiphez, Magyarországon a Simple az első, harmadik fél által üzemeltetett alkalmazás, ami használhatja a teechnológiát. A kártyánkat egyébként rendkívül egyszerű rögzíteni a rendszerben, az adatok kézi beírása, vagy a kamerán keresztül történő beolvasása után már fizethetünk is vele az ország több tízezer banki terminálján. Ha pedig ez sem lenne elég, akkor akár a Safari böngészőben megnyitott áruházakban, online elfogadóhelyeken és applikációkon belül is fizethetünk vele. A módszer sokkal biztonságosabb, mintha közvetlenül a kártyát használnánk, hiszen így az üzletek és boltok nem közvetlenül a kártyaszámot és a hozzá tartozó egyéb azonosítókat használják fel, hanem csak egy egyedi kódot küld ki az Apple Pay. További biztonsági tényező, hogy a fizetés indításához szükségünk van az ujjlenyomatunkra vagy az arcképünkre is, így ha esetleg ellopják vagy elhagyjuk a telefonunkat, fizetni akkor sem lehet majd vele.

Az Apple Pay iPhone 6 és újabb készülékeken érhető el, a vásárlás limitje pedig a káryához beállított napi limittel egyenlő. Ha szeretnénk, akkor pedig akár az Apple Watch is használható a kasszáknál, ezzel tovább egyszerűsítve a mindennapjainkat.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Ajándék Teppan Yaki feltét NEFF sütő és főzőlap szetthez
Újdonság 
2021 szept 30.
Ajándék Teppan Yaki feltét NEFF sütő és főzőlap szetthez

Vásároljon NEFF Slide&Hide® vagy Hide® sütőt szettben bármilyen NEFF főzőlappal, és most 1 db 129.990 Ft* értékű Teppan Yaki feltétet adunk ajándékba, mellyel varázslatos ételt készíthet bármilyen alkalomra. A promóció időtartama 2021.10.01 - 2021.12.31-ig, vagy a készlet erejéig tart.

Az Arionnal az Aqua minden kutyusra gondol!
Újdonság 
2020 ápr 29.
Az Arionnal az Aqua minden kutyusra gondol!

Nem számít, hogy kicsi vagy nagy, lusti vagy pörgős, öleb vagy házőrző, az Arion prémium minőségű kutyatápok között minden kutyának megtaláljuk a tökéleteset.

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!