Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

SZEPT

24

0 hozzászólás

A Royole megmutatta, hogyan kell hajlítható kijelzős telefont tervezni

A Royole FlexPai 2 nem csak kijelzőjével feltűnő, de izmos belsőt is kapott ehhez mérten barátságos árcédulával.

 

Ha hajlítható kijelzős telefon, akkor mindenkinek a Samsung jut eszébe. Pedig készített már ilyet a Huawei és a Motorola is. Illetve a náluk sokkal kevésbé ismert Royole is, akik lassan igazi szakértői lesznek a műfajnak. Az új készülékük, a Royole FlexPai 2 pedig kimondottan ügyes.

 

A készülék már nem az első a Royole portfóliójában, akik rengeteget csiszoltak a zsanérmechanikán. Ígéretük szerint sikerült kiküszöbölniük a hajlítható kijelzők egyik jellegzetes hibáját, a gyűrődést is azzal, hogy a több rétegből álló kijelző rétegei elcsúsznak egymáson.
 


A készülék kinyitva egy nagy, 7,8 hüvelykes AMOLED képernyőt kínál kinyitva, amelynek felbontása 1920*1444 pixel. Ha viszont összecsukjuk, akkor egy 5,5 és egy 5,4 hüvelykes képernyőt kapunk az elő és a hátlapon.

 

A FlexPai 2 hardverére sem lehet panasz. A készülék lelke egy Qualcomm Snapdragon 865 SoC, mellé 6-8 GB memória és egy Adreno 640 GPU társul. Tárhelyből 128, 256 és 512 GB-os változat is készül, de microSDXC kártyával ez tovább is bővíthető.
 


Kamerák terén egy négylencsés rendszer foglal helyet a hátoldalon egy 64 megapixeles fő kamerával, amit egy 16 megapixeles ultraszéles látószögű lencsével támogattak meg. A készüléken természetesen már Android 10 fut, a tápellátásért pedig egy 4450 mAh-s akkumulátor gondoskodik.

 

Egy ilyen kütyü természetesen nem az alsó polcon csücsül a boltokban. A nagyjából fél millió forintos árcédula természetesen nagyon magas, de valójában a közvetlen konkurenciához mérten mégis barátságosnak tekinthető. Kérdés, hogy hozzánk eljut-e majd a készülék.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!