Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

NOV

26

0 hozzászólás

A Razer új kontrollert készített az Xbox Series X-hez

Az eszköz természetesen PC-n és Xbox One-on is használható lesz.

 

Bár most mindenki a Sony által tervezett új DualSense kontrollerről beszél, azért ne feledkezzünk meg a riválisról sem! A Microsoft az Xbox Series X-hez nem készített drasztikusan új kontrollert, mivel úgy vélik, hogy a Microsoft Elite Controller tökéletesen megfelel a céloknak. De persze vannak olyanok, akik e téren is szeretik inkább a külsős partnerek termékeit használni.
 


Nekik lehet vonzó a Razer által most bemutatott új Wolverine V2 sem teljesen új a piacon, hiszen tulajdonképpen a korábban bemutatott és már most is két verzióban elérhető Wolverine egy továbbfejlesztett változatáról van szó. Az eszköz kifejezetten Xbox Series X-hez készült, de természetesen használható PC-n és Xbox One-on is.

 

Az egyik legfontosabb, amit érdemes megemlíteni az elődökhöz képest, hogy olcsóbb azoknál. Mivel a Wolverine Tournament Edition 120, az Ultimate Edition pedig 160 dollárba kerül, a Wolverine V2 a maga 100 dolláros árával vonzóbb lehet sokak számára. Cserébe viszont valamivel visszafogottabb a tudása is a drágább modellhez képest.
 


A Wolverine V2 formavilága nagyon hasonlít az elődéhez, de a markolat kevésbé hajlik lefelé, így kényelmesebb fogást biztosít. Az eszközben a Razer saját gyártású Mecha-Tactil kapcsolói dolgoznak mind a billentyűk, mind a D-pad alatt. Ezek 3 millió kattintásig garantálják a hibamentes működést. Az LB-LT és RB-RT billentyűk közé bekerült két új gomb is.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!