Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

NOV

25

0 hozzászólás

A Mass Effect ihlette az NZXT új házát

A gyártó nem először tervez számítógépházat valamelyik videojáték alapján.

 

Az NZXT néhány éve meglátta a fantáziát a videojátékokban, ami egy számítógépház-gyártó esetében nem feltétlenül gyakori. Már korábban megalkották a CRFT, vagyis CRAFT termékcsaládot, amely a szokásos gamer vonulatot képviseli a márkán belül. Ezen belül jelentek meg a gyártó videojáték-ihletésű számítógépházai.

 

Eddig kapott ilyet a PlayerUnknown’s Battlegrounds, a Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege, a Fallout 4, de a World of Warcraf is. És most ezt a sort folytatja a Mass Effect desginja, amely immár a hetedik változat.
 


A limitált kiadású H510i ház alapvető megjelenése vagy formavilága nem változik, csak épp a színezését alakították át. Így az egyik oldalon edzett üveg házikón egy jellegzetes fehér-piros-fehér csík fut körbe, illetve megtaláljuk rajta az N7 logót is.

 

Ami a felépítést illeti, a ház teljesen megegyezik a standard H510i-vel. Így kapunk két előre beépített ventilátort, de ezek számát elől és felül is tovább növelhetjük. Processzorhűtőből 165mm-ig, VGA-ból 325-381mm-ig nyújtózkodhatunk annak függvényében, hogy beépítünk-e vízhűtést vagy sem.

 

Mindezért az alapmodell árának dupláját kérik el, vagyis nagyjából 200 dollárt. Ugyanakkor mindössze 500 darab készül belőle, amit csak a hivatalos oldalon lehet megrendelni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!