Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

SZEPT

16

0 hozzászólás

Megérkezett a ROG Strix Platinum tápegység sorozat!

Az új ROG Strix PSU sorozat megingathatatlan stabilitást és hatékonyságot biztosít az igényes játék PC-k számára.


- A ROG Strix Platinum tápegységek 1200 wattos, 1000 wattos és 850 wattos változatban kaphatók.
- Akár 30%-kal nagyobb energiahatékonyság a gallium-nitrid MOSFET-tel és jobb hőszigeteléssel.
- A „GPU-First” feszültségérzékelés a szabadalmaztatott intelligens feszültségstabilizátorral akár 45%-kal növeli a GPU-teljesítményt a játék és az általános teljesítmény fokozása érdekében.

TAIPEI, Tajvan, 2024. szeptember 12. – Az ASUS Republic of Gamers (ROG) bejelentette a ROG Strix Platinum PSU sorozatot, amely az ideális tápegység játék PC-beállításokhoz. Ezek a nagy hatékonyságú, 1200 wattos, 1000 wattos és 850 wattos változatban kapható egységek magasabbra teszik a mércét alacsonyabb csatlakozási hőmérséklettel, intelligens watt-leadással, Intel® laborteszttel rendelkező ATX 3.1-gyel és jelentős, 10 éves garanciával.

Intelligens kialakítás, hatékony működés

A ROG Strix Platinum PSU sorozat készen áll minden olyan berendezés meghajtására, amelyet a felhasználó összeállíthat, függetlenül attól, hogy milyen grafikus kártyát tesz a motorháztető alá. Itt jön képbe a szabadalmaztatott GPU-First intelligens feszültségstabilizátor (IVS). Gondoskodik arról, hogy még a túlhúzott grafikus kártyáknak is mindig meglegyen az a stabil energiaáramlás, amelyre a csúcskapacitáson is szüksége van az intenzív játékmenetek során, így akár 45%-kal stabilabb áramlást biztosít a GPU-nak, mint a stabilizátor nélkül. Ha pedig a felhasználók inkább a hagyományos CPU-központú feszültségérzékelőt részesítik előnyben, leválaszthatják a Strix Platinum IVS kábelt.


A ROG Strix Platinum tápegységek gallium-nitrid (GaN) MOSFET-et is tartalmaznak, amely az energiahatékonyság határát súrolja, csökkenti az energiapazarlást és akár 30%-kal növeli az optimalizált energiaellátást a korábbi generációkhoz képest. Ráadásul a GaN MOSFET kis mérete egyszerűsített belső elrendezést tesz lehetővé, amely több helyet biztosít a jobb hőelvezetéshez, a nagy teljesítményű hűtőbordákhoz és a kiváló légáramláshoz.


A PSU ventilátor kettős golyóscsapágyainak élettartama akár 80 000 óra, így biztosítva, hogy ez az áramellátás folyamatosan működjön, függetlenül attól, hogy a felhasználó mennyit játszik. És ha a tápegység terhelése 40% vagy alacsonyabb, 0 dB mód esetén , a ventilátor intelligensen kikapcsol, miután elérte a biztonságos hőmérsékletet, és a berendezést a lehető leghalkabban tartja. A ROG Strix 1000W Platinum még akkor is 20 dB-nél kevesebb zajt bocsát ki, ha nem 0 dB üzemmódban van – ez elég alacsony érték ahhoz, hogy elnyerje az A+ Cybenetics Lambda tanúsítványt, ami kivételesen csendes akusztikai szintet jelent.

Ez a PSU sorozat 80 PLUS Platinum tanúsítvánnyal és Intel laboratóriumi tesztekkel is rendelkezik. Ez a tanúsítvány azt jelenti, hogy akár könnyű, akár nehéz terhelésről van szó, a felhasználók mindig legalább 89%-os hatékonyságot érnek el, részben a csúcskategóriás japán kondenzátoroknak köszönhetően, amelyek akár kétszer hosszabb ideig is bírnak, mint a szabványos kondenzátorok. A platina minősítés rendkívül hatékony energiafelhasználást és alacsony hőmérsékleti tartományt jelent, ami csendes akusztikát és energiaszámlák megtakarítását eredményezi. A továbbfejlesztett PCIe csatlakozók nagy teljesítményű réz érintkezői pedig növelik a hővezető képességet és csökkentik a csatlakozó hőmérsékletét.

A moduláris filozófia kulcsfontosságú része annak, ami a ROG Strix Platinum sorozatot egy következő generációs energiamegoldássá teszi. Ezeknek a tápegységeknek a lenyűgöző tulajdonságai mellett egyszerű telepítés és rendszerezés is várható a rugalmas, maratott moduláris kábeleknek köszönhetően, amelyek akár 50°C-kal a biztonsági határ alatt működnek. Ezek a kábelek UL758 tanúsítvánnyal is rendelkeznek, és megfelelnek az UL1581 lángteszt szabványoknak, ami azt jelenti, hogy a barkácsjátékos PC-készítők bízhatnak abban, hogy a Strix Platinum biztonságos és fenntartható módon képes kielégíteni igényeiket.

Az innovatív CPU tápkábel egy másik barkácsoló PC-építő előny, amelyet az ASUS integrált a ROG Strix Platinum sorozatba. Egyedi színsémával és speciális klipszel rendelkezik, amely megkönnyíti az azonosítást. Így a felhasználók azonnal tudni fogják, hogy melyik kábelt kell a processzorhoz vezetni.

Minden Platinum sorozatú tápegység tartalmaz ROG Strix matricákat is – így a felhasználók egy kis egyedi hangulatot adhatnak tápegységükhöz, és kiválaszthatják az esztétikai preferenciáiknak leginkább megfelelő hangulatot. Bár ezek az elegáns, szögletes tápegységek már ROG márkajelzést is tartalmaznak, hogy egyértelművé tegyék, hogy a felhasználók a legjobb játékkal játszanak, egy kis extra szín sokat segíthet az egyedi stílus illusztrálásában.


A felhasználók azt szeretnék, ha vadonatúj, nagy teljesítményű CPU-juk vagy GPU-juk egy megbízható tápegység kezében lenne. Olyan PSU-val kell védeniük ezeket a befektetéseket, amelyek ugyanolyan prémium minőségűek, mint az általa meghajtott hardver. A csendes zajszinttel, hatékony működéssel és izmos teljesítmény-leadással felszerelt ROG Strix Platinum PSU sorozat biztosítja a felhasználók számára a következő generációs játéképítéshez szükséges lehetőségeket.


Forrás: Videocardz.com

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Apple iPhone 16
Újdonság 
2024 szept 10.
Apple iPhone 16

Az Apple nemrég jelentette be az iPhone 16-ot, amely állítása szerint az Apple Intelligence számára készült.

Apple Watch 10 - Airpods 4
Újdonság 
2024 szept 10.
Apple Watch 10 - Airpods 4

Az Apple bejelentette az Apple Watch Series 10-et, amely valaha volt legvékonyabb kialakítású, és az eddigi legnagyobb kijelzővel rendelkező óra.  

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!