Az ünnepek alatt bővített nyitvatartási időben várunk titeket! | Bővebben |
Tulajdonságok:
Soha nem tapasztalt Illatos, omlós szaftos ételekkel akarja elkápráztatni szeretteit ? A kulcs : Sous Vide ( ejtsd szuvid ) főzés: Egy egyszerű és pontos reprodukálható főzési módszer, sokáig csak a top Shéfek titkos tudományának vélték és kizárólag Michelin csillagos éttermekben használták. A még ízletesebb és egészségesebb főzési rendszer lényege, hogy a ételt vákuum alatt sosu vide főző tasakba zárva -ételtől függően - rövidebb - hosszabb ideig "alacsony" hőmérsékletű cirkulált vízbe helyezve, az étel tökéletesen megfő. Csomagból kibontást követően igény szerint átsüthető. A vákuum csomagolásnak köszönhetően az étel megtartja az értékes összetevőit, hihetetlenül szaftos és omlós állagot biztosítva az ételnek.
A sou vide által főzött ételt lehűtés követőn akár 15 napig tárolható a hűtőszekrényben ezzel biztosítható, hogy akár előzetesen előkészíthetőek legyenek az élelmiszerek.
Részletre vásárláshoz tegyed a terméket a kosárba, majd a megrendelés véglegesítésénél
válasszad a Cetelem Online áruhitel opciót!
Az előzetes kalkulációt balra a Kalkulátor gomb megnyomásával van lehetőséged megnézni.
0 (0 értékelés)