Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

DeLonghi ECAM450.65.G Eletta Explore automata kávéfőző sötétszürke (0132217126)

Jótállás: 3 év

Rendelhető


348 990 Ft
-
+

Cetelem hitelkártyával csak: 324 560 Ft

A kedvezmény kizárólag bolti átvétel esetén érvényes!

DeLonghi ECAM450.65.G Eletta Explore automata kávéfőző sötétszürke (0132217126)

Gyártó: DeLonghi
Modell: Eletta Explore ECAM 450.65


Leírás:

A De'Longhi a technikai mesterséget és a tervezési tehetséget ötvözi a kávé iránti szenvedéllyel, hogy tökéletes és ízletes keveréket kínáljon minden kávéalapú tejes italhoz.

Az Eletta Explore eszpresszógép lehetőséget kínál különféle receptek felfedezésére. Több mint 50 recept készül közvetlenül az eszpresszógéppel, egyetlen gombnyomással: forró italok, hideg italok, köztük a Cold Brew, a népszerű nyári ital, valamint a To Go funkciónak köszönhetően elvitelre is fogyasztható italok. Ezenkívül a Coffee Link alkalmazáson keresztül több mint 100 kreatív recepthez férhet hozzá, amelyet lépésről lépésre magyaráznak el.

Az eszpresszógép 2 tejeskancsóval van felszerelve.

A LatteCrema Hot technológiával ellátott kancsó sűrű, hosszan tartó meleg tejhabot készít ideális hőmérsékleten a pihenés pillanataihoz.

A LatteCrema Cool technológiával ellátott kancsó hideg tejhabot készít, kiemelve a tej édes illatait, hogy frissítő recepteket készíthessen kedvenc kávéja és teje alapján.

A nagy pontosságú elektronikus vezérlésnek köszönhetően a LatteCrema Hot and Cool technológiák automatikusan gazdag, krémes és hosszantartó habot készítenek, a megfelelő meleg vagy hideg hőmérsékleten, az utolsó cseppig.

LatteCrema Hot & Cool technológiák – A meleg vagy hideg tejhabos italok titka

A LatteCrema technológia megfelelő arányban keveri össze a gőzt, a levegőt és a tejet, így mindig a legjobb habot kínálja kedvenc kávé alapú tejes italaihoz.

A tökéletes sűrűség

A LatteCrema technológia sűrű, kompakt és finom tejhabot kínál, optimális „mikrobuborékos” állaggal.

Finom és krémes

A LatteCrema technológia mindig tökéletes arányban készíti el a tejet és a krémes habot, hogy finom, ízletes italt kapjunk.

A tökéletes hőmérséklet

A LatteCrema technológia minden alkalommal ideális hőmérsékletű italokkal örvendezteti meg Önt.

...az utolsó cseppig

A LatteCrema technológiának köszönhetően a tejhab sokáig kitart, és az utolsó cseppig élvezheti!

Engedjen szabad utat kreativitásának növényi alapú alternatívákkal.

A LatteCrema Hot and Cool technológiákat úgy tervezték, hogy minden tejtípussal tökéletesen működjenek, a tejtermékektől a növényi alapú alternatívákig (különösen a szója, a zab és a mandula), hogy minden alkalommal a legkrémesebb kávéélményt biztosítsák.

A LatteCrema Hot and Cool technológiák ízletes tejalapú italok széles választékát kínálják hidegen és melegen, egyetlen gombnyomással a kényeztetés minden pillanatához.

Könnyen testreszabható az Ön preferenciáinak megfelelően, beállíthatja a kávé intenzitását, az összetevők mennyiségét, és 3 habszint közül választhat, hogy kedvenc italát tejjel vagy növényi alapú alternatívákkal kapja meg.

A sűrű és krémes tejhabhoz a tejnek hidegnek kell lennie (kb. 5°C).

A hab minősége a használt tej vagy tejalapú tészta típusától, a márkától, az összetevőktől és az egyéni tápértéktől függően változhat.

Cold extraction - Hideg extrakciós technológia

A De'Longhi által tervezett innovatív hidegextrakciós technológia otthon, kevesebb, mint 3-5 perc alatt automatikusan elkészíti a könnyebb és frissítőbb italokat infúzióval. A hideg receptek még jobbak, ha jéggel tálalják őket.

A Cold Brew receptjét otthon is elkészítheti, kevesebb mint 5 perc alatt. Az exkluzív hidegextrakciós technológia átalakítja kedvenc szemeit, automatikusan megőrli és préseli, majd a kávéport szobahőmérsékletű vízzel, nagyon alacsony nyomáson infúzióval tölti be, és kedvenc kávéjának minden aromaárnyalatát tökéletes csésze kávévá alakítja ki.

Cold Brew . A Coffee Link alkalmazással kreatív recepteket jeleníthet meg, például Cold Brew Mojito, Cold Brew Negroni, Cold Brew Tiramisu Martini, Cold Brew Granita, Matcha Cold Brew, Cold Brew Gin & Tonic, Gin & Prosecco Cold Brew.

A Coffee Link mobilalkalmazás és a Bean Adapt technológia lehetővé teszi a daráló intelligens adaptálását a szemes kávéhoz

A tökéletes kávé a szemes kávé őrlésével kezdődik.

Sok kávérajongó úgy véli, hogy a kávé íze, savassága és teste közötti különbség csak attól függ, hogy a szemes kávé arabica vagy robusta, de az igazi ínyencek tudják, hogy ennek több tényezője is van. A kávébab hasonló lehet, de belül mindegyik más. A pörkölés során a bab valódi ízei kivonódnak és felerősödnek. Figyelembe véve ezeket a sajátosságokat, az őrlés mértéke és a kávé infúzió paraméterei alapvető szerepet játszanak a tökéletes extrakcióban.

Az eszpresszógép lehetőséget kínál 2 eszpresszó ital egyidejű elkészítésére, hogy időt takarítson meg. Élvezze az autentikus olasz eszpresszót minden csészében, gazdag, sűrű aromával és mogyorószínű krémmel.

A De'Longhi rendszer minimalizálja a darálóban maradó őrölt kávé mennyiségét, így minden recept elkészítéséhez csak frissen őrölt kávét használnak fel. A tartály űrtartalma 300 g, a víztartály 1,8 l.

A Bean Adapt technológia lehetővé teszi az őrlés intelligens adaptálását a szemes kávé típusához.

Az Eletta Explore 13 fokozatú darálóval és intelligens technológiával rendelkezik, amely alkalmazkodik minden kávészemhez, garantálva az őrlést és a tökéletes aroma kivonását a választott kávé típusától függően.

Az eszpresszógép a dedikált De'Longhi Coffee Link alkalmazáson keresztül programozható WiFi kapcsolaton keresztül. Csatlakoztassa mobileszközét az eszpresszógéphez rendelt alkalmazáson keresztül, válassza ki a kávébab eredetét és típusát, a keveréktől és a pörkölés mértékétől függően. Javaslatokat kap az őrlés beállítására vonatkozóan a felhasznált kávébab választéknak megfelelően, optimalizálva a kávé granulálását, mennyiségét és hőmérsékletét.

Az alkalmazás segítségével a kávékészítési folyamat hatékonyan nyomon követhető és menedzselhető, akár 4 felhasználói profil is létrehozható, különböző italreceptek testreszabhatók, melyeket elmenthetünk és tetszés szerint sokszorosíthatunk, ugyanazzal a figyelemre méltó eredménnyel a csészét, minden alkalommal.Az alkalmazásban tippeket és javaslatokat is találhat az eszpresszógép karbantartására vonatkozóan.

A tökéletes ital az, amelyik tökéletesen megfelel az ízlésének, és tetszés szerint készül.

Az italok testreszabása nagyon egyszerű az őrölt kávé mennyiségének (5 lehetőség), a csészében lévő ital mennyiségének (4 lehetőség) és az ital hőmérsékletének (3 lehetőség) kiválasztásával.

A 3,5 hüvelykes TFT színes képernyőn 4 érintő ikon található, amelyeken keresztül elérheti a forró italok menüjét, a hideg italok menüjét, a To Go funkciót az elvihető receptekhez és a kedvencek szakaszt, ahol elmentheti kedvenc receptjeit.

Az Eletta Explore a De'Longhi eszpresszógép a legváltozatosabb italmenüvel rendelkezik:

19 forró recept – Forró italok: Americano, Kávé, Kávéfőző, Cappuccino, Cappuccino Mix, Caffee Latte, Cappuccino+, Cordato, Doppio+, Espresso, Espresso Soul, 2 x Espresso, Espresso Macchiato, Flat White, Latte Macchiato, Long, Warm tej , Tea funkció, Forró víz.

14 hideg recept - Hideg italok: Americano, kávé, cappuccino, cappuccino mix, kávékávé, hideg sör, hideg főzőedény, hideg sör keverés, hideg főzés tejeskávé, hideg sör cappuccino, eszpresszó, lapos fehér, latte macchiato, hideg tej.

18 recept elvitelre - Forró vagy hideg italok, a To Go funkcióval elkészítve: Americano Hot, Americano Cold, Coffee Cold, Cold Brew, Cold Brew Latte, Cold Brew Cappuccino, Cappuccino Hot, Cappuccino Cold, Caffee Latte Hot, Caffee Latte Hideg, Cappuccino Mix Forró, Cappuccino Mix Hideg, Lapos Fehér Forró, Lapos Fehér Hideg, Latte Macchiato Forró, Latte Macchiato Hideg, Meleg tej, Hideg tej.

A To Go funkció maximum 473 ml-es italok elkészítését teszi lehetővé, a felemelkedő tálcának köszönhetően pedig akár 16 cm magas utazóbögréket is használhatunk.

Ezen kívül a Coffee Link alkalmazás segítségével hozzáférhet egy könyvhöz több mint 100 kreatív recepttel, mint például Espresso Affogato, Coffee Pinacolada, Coffee Cake Cocktail, Choco Mogyorós Cold Brew Irish Cream, Cold Brew Cappuccino, Honey-Spicy Latte, Fahéjas Dolce Latte, jeges vaníliás szójalatte, epres mandula tejeskávé, dinnye zab tejeskávé, mézes mandula lapos fehér, narancs ízű jeges kávé, hideg tejeskávé és menta.

Könnyen karbantartható

Minden De'Longhi automata eszpresszógépet úgy terveztek, hogy egyszerűsítse a karbantartási folyamatokat.

Az infúziós adagoló biztosítja a megfelelő hőeloszlást és nyomást az infúzió során, hogy a legjobbat vonja ki a kávéporból. Mivel az eszpresszógép kulcsfontosságú alkatrésze, rendszeresen tisztítani kell. Az infúziós adagoló kivehető, és ajánlott havonta egyszer megtisztítani folyó víz alatti öblítéssel. Ne használjon mosogatószert vagy más tisztítófolyadékot, és ne tegye be a mosogatógépbe.

Öntisztító funkcióval ellátott kancsó tejhez

A kifogástalan higiénia garantálása érdekében a kancsó beépített tisztítórendszerrel rendelkezik: a tej elkészítése után aktiválja a funkciót, és a tejjel érintkező összes alkatrész forró vízzel és gőzzel megtisztul.

A kancsó rendkívül praktikus és könnyen tárolható a hűtőszekrényben.

Mélytisztítás

A kancsók szétszerelhetők, és minden alkatrésze biztonságosan tisztítható a mosogatógépben.

Az eszpresszógép élettartamának meghosszabbítása és a csésze tökéletes ízének elérése érdekében javasoljuk, hogy a tisztításhoz és ápoláshoz használjon De'Longhi tartozékokat.

A vízkőtelenítés, amelyet a kávéfőző kéri, elengedhetetlen. A kávéfőző automata vízkőtelenítő eljárással rendelkezik, és csak a De'Longhi EcoDecalk vízkőtelenítőt javasolt használni. Az EcoDecalk vízkőoldó erős, gyors, környezetbarát és csak természetes összetevőket tartalmaz.

A vízkőmentesítéshez adjon 100 ml EcoDecalk oldatot a víztartályba, töltse fel hideg, friss vízzel, és kövesse az eszpresszógép által jelzett egyszerű utasításokat.

A De'Longhi vízszűrő megvédi a kávéfőzőt a vízkőlerakódásoktól, és segít eltávolítani a vízből a szennyeződéseket, javítva a kávé ízét. Normál használati körülmények között 2 hónapig használható, ezután szükséges új szűrőre cserélni, ezzel csökkentve a kávéfőző gép vízkőtelenítési gyakoriságát.

Műszaki adatok:
  • Teljesítmény: 1450 W
  • Nyomás: 19 bar
  • Víztartály kapacitása: 1.8 l
  • Kávéfőző kapacitása: 300 g
  • Súly: 11.4 kg

A termék gyártója: DeLonghi
Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Gömb utca Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (06.25.)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (06.25.)
Karinthy út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (06.25.)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb: szerda (06.26.)
Foxpost csomagpont
Személyes átvétel INGYENES!
Aznapi kiszállítás Budapest területén
Posta Pont Csomagautomata
Posta Pont átvétel
Házhozszállítás 1590 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat
Nagycsomagos kiszállítás
GLS csomagpont vagy -automata
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0
Cetelem alap hitel Kalkulátor
Cetelem 0% THM hitel Nem elérhető
Cetelem hitelkártyával 324 560 Ft

A Cetelem áruhitel lehetőséget a kosárba helyezés után a pénztároldalon tudod kiválasztani.

Ajánlatunk Számodra - Best4You