Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

BOSE SoundLink Micro Bluetooth hangszóró fekete (B 783342-0100)

Jótállás: 1 év

Rendelhető


49 900 Ft
-
+

Cetelem hitelkártyával csak: 46 405 Ft

A kedvezmény kizárólag bolti átvétel esetén érvényes!
Bluetooth kapcsolat igen
NFC kapcsolat igen
Vízállóság IPX7
Magasság 98.3 mm
Szélesség 98.3 mm
Mélység 34.8 mm
Tömeg 0.29 kg

BOSE SoundLink Micro Bluetooth hangszóró fekete (B 783342-0100)

Tulajdonságok:

Nem igazán számít, hogy mit csinál: hegyet mászik, kerékpározik, vacsorát főz vagy szórakozik. Zenére szüksége van. Egy olyan hangsugárzót terveztünk, amely tartja a lépést a kalandjaival, és a méretéhez képest páratlan hangzást biztosít. A SoundLink Micro hangsugárzó kicsi, de erőteljes. Rendkívül masszív és vízálló. Szakadásálló szilikonpánttal rendelkezik, ezáltal bárhová magával viheti. Ha egy ilyen pici hangsugárzó ilyen jó hangzású, mindig magánál akarja majd tartani.

A SoundLink Micro minden részlete – az egyedi tervezésű átalakítótól kezdve a szilikon passzív membránokig – azt szolgálja, hogy az azonos méretű hangsugárzók hangjához képest jobb hangot hozzanak létre. Csak akkor lehet ilyen teljesítményű hangsugárzót létrehozni, ha már az elején így tervezi meg.

Bárhová is tartson, a SoundLink Micro remek kiegészítő. Csatolja a kerékpárjára, a hátizsákjára vagy a hűtőládájához. A szakadásálló szilikonpánt rendkívül megbízható, ezáltal az első és az ezredik alkalommal is pont ugyanolyan szorosan fogja tartani készülékét.

A vízállóság terén nem olyan hangsugárzót szerettünk volna létrehozni, amely csak az első alkalommal teljesít, amikor vizes lesz, hanem olyat, amely minden ilyen alkalommal védelmet nyújt. IPX7 besorolást használtunk standardként, majd tovább fokoztuk. A hangsugárzónk minden helyzet esetében alapos tesztelésen esett át. Ezt a készüléket úgy terveztük, hogy túlélje, ha beleejtik a medencébe. Vagy a tengerbe. Nem kell kétségbe esnie, ha vízbe ejti. Csak vegye ki, és kezdje el a lejátszást.

Balesetek előfordulnak. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ilyenkor az eredmény egy törött hangsugárzó. Ezért választottuk a szilikongumit a SoundLink Micro külsejéhez. A kiváló minőségű anyag segítségével a lehető legtöbb barázdát és rést tüntettük el (továbbá az anyag védelmet biztosít a horpadások, karcolások és repedések ellen). Hordozható teljesítményt biztosít, bárhol is legyen.

A Bose Connect alkalmazás segítségével könnyedén hozzáférhet egy termék által kínált összes funkcióhoz. Hasznos tanácsokat ismerhet meg, elérheti a termék funkcióit, és személyre szabhatja a beállításokat, hogy több időt tölthessen a zenehallgatással, és kevesebbet kelljen bajlódnia a beállításokkal.

Ugyancsak egyszerűen, egyetlen mozdulattal kezelheti a hangszórója Bluetooth-csatlakozásait, így bárki kipróbálhatja a DJ szerepét. Ha pedig a hangos mégsem elég hangos, a Party Mode használatával egyszerre két vezeték nélküli hangszórót is működtethet. Vagy kapcsoljon át Stereo Mode (Sztereó üzemmódba) a teljes, dinamikus térhatás élményéért.

Előfordulhat, hogy más hangsugárzók akkumulátora kicsit több zenelejátszást tesz lehetővé, de a mi akkumulátorunk sokkal többet játszik le az Ön által hallani kívánt mély hangokból. És mindezt miközben akár 6 órányi, mély, gazdag és élettel teli zenét szolgáltat Önnek.

Nincs közelben mobiltelefonja? Nem baj. Nyomja meg és tartsa lenyomva a multifunkciós gombot a telefonja Siri vagy a Google Segéd hangbemenetének, közvetlenül a hangsugárzóról történő eléréséhez.

Biztosan látott már ilyet. Mindenki egy helyre tömörül, hogy kihangosítón keresztül beszélhessen ismerősével. Ön nem hallja őket. Ők pedig nem hallják Önt. Ennek most vége. A SoundLink Micro hangsugárzó segítségével közvetlenül a hangsugárzón keresztül telefonálhat, így a szavak hangzása sokkal tisztább és kevésbé tompa.

Csatlakozzon. Egyszerű. Hangüzenetek segítenek a Bluetooth-párosítás végrehajtásában. Két eszközhöz csatlakozhat – és az eszköz megjegyzi az utoljára kapcsolódó nyolc készülék adatait.

Számos hangsugárzó tűnik vízállónak. A SoundLink Micro azonban kívül-belül ellenáll a víznek. Ez azért van így, mert nem bízunk meg abban, hogy a külső tok megakadályozza, hogy víz kerüljön a készülék belsejébe. Helyette szilikonhoz hasonló anyagokat használtunk, hogy a belül található technológia köré szigetelést hozzunk létre. IPX7 besorolással rendelkezik. És túlteljesíti annak követelményeit. 

Méretek/tömeg

  • Hangsugárzó:9,83 cm (ma) x 9,83 cm (szé) x 3,48 cm (mé) (290,3 g)

Bemenetek és kimenetek

  • Micro-B USB port

További adatok

  • Vezeték nélküli hatótávolság: 9 m
  • Akkumulátor üzemideje: 6 óra

A DOBOZ TARTALMA

  • SoundLink Micro Bluetooth hangsugárzó
  • USB-töltőkábel

A termék gyártója: Bose

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (05.07)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (05.07)
Karinthy út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (05.07)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb hétfő (05.06)
Foxpost csomagpont
Személyes átvétel INGYENES!
Aznapi kiszállítás Budapest területén
Posta Pont Csomagautomata
Posta Pont átvétel 1190 Ft
Házhozszállítás 1490 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat 1690 Ft
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0
Cetelem alap hitel Nem elérhető
Cetelem 0% THM hitel Nem elérhető
Cetelem hitelkártyával 46 405 Ft

Ajánlatunk Számodra - Best4You