Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

Bosch MUM5XW40 konyhai robotgép

Jótállás: 2 év

Rendelhető


154 730 Ft
-
+

Cetelem hitelkártyával csak: 143 900 Ft

A kedvezmény kizárólag bolti átvétel esetén érvényes!
Teljesítmény 1000 Watt
Kapacitás 3.9 liter
Turmixpohár űrtartalma 1250 ml
Tömeg 7.1 kg

Bosch MUM5XW40 konyhai robotgép

Tulajdonságok:

Sokféleképpen használható készülék különféle ételek elkészítéséhez. Most még egyszerűbb használat a beépített mérlegnek köszönhetően.

Könnyű előkészítés az EasyArm Lift segítségével
A keverőszerszámok cseréjéhez nincs szükség nagyobb erőfeszítésre. A praktikus EasyArmLift segítségével erőfeszítés nélkül mozgathatja és gyorsan kiveheti a tésztakészítéshez szükséges szerszámokat is. Az EasyArmLift használatával élvezheti a kényelmet, valamint időt és energiát is megtakaríthat.

Tökéletes eredmény a 3D bolygóműves keverőnek köszönhetően
A tökéletes eredmény érdekében az összetevőket alaposan össze kell keverni. A 3D PlanetaryMixing azt jelenti, hogy az eszközök három irányba mozognak, miközben az alj az ellenkező irányba forog. Ez a keveréket megfelelően felszedi a tál oldaláról, aljáról és közepéről, ami által a tészta puha lesz.

Rendkívül nagy teljesítményű motor, hogy megfeleljen a magas keverési igényeknek
Magas színvonalon szeretne sütni és főzni? A rendkívül nagy teljesítményű motornak köszönhetően könnyen megvalósíthatja az összes sütés- és főzési ötletét. Megvalósítható vele mind a nehéz tészták egyszerű feldolgozása - élesztős és süteménykeverékek vagy nagyobb mennyiségű összetevők - mind a gyors keverés.

Egyszerű és gyors előkészítés 7 sebesség-beállítással
Minden tartozékhoz más és más sebesség-beállításra van szükség. A 7 sebesség-beállításnak köszönhetően az ételeket gyorsan, könnyen és precízen el lehet készíteni. Nagyobb sebességre van szüksége, vagy össze kell kevernie néhány összetevőt? Adja meg az impulzus-beállítást és fogyassza szinte azonnal az ételét.

Kábel könnyű tárolása
Felejtse el a kábel rejtegetését. Ez a konyhai gép kábelrekeszt biztosít a kábel kényelmes és egyszerű, eszközön belüli tárolására.

A tartozékokat a tálban lehet tárolni
Soha nincs szükség a tartozékok keresésére! A cukrászkészletet egyszerűen csak tegye a praktikus tartozéktáskába a használat után. A tárcsákkal együtt. A tartozéktáskát a tálban lehet tárolni, így az mindig kéznél van a konyhai gép közelében.

Könnyű betöltés az automatikus parkoló helyzetnek köszönhetően
Ne hagyja, hogy a hozzávalók adagolásának munkaigényes folyamata elvegye a kedvét a sütéstől. Az automatikus parkoló pozíció elegendő helyet biztosít, amikor szüksége van rá. A tésztakészítő eszközök automatikusan a tál hátsó részéhez állnak be. Ez megkönnyíti a tál elölről történő feltöltését.

Cukrászkészlettel a sütési ötletek megvalósításához
A kreatív sütési és főzési ötletekhez speciális tartozékokra van szükség. A professzionális cukrászkészlet biztosítja a tökéletes eredményt és az egyszerű kezelhetőséget: rugalmas habverő szilikonperemmel, ütő habverő (állítható magasságú és teljes fém), dagasztóhorog fogaskerékvédővel. Minden tartozék mosható mosogatógépben.

  • Rendkívül nagy teljesítményű 1000 wattos Bosch motor: megfelel a sütés, főzés és keverés magas igényeinek. Még nehéz tésztáknál is
  • Parkoló helyzet: kényelmes kezelhetőség, egyszerű feltöltés, köszönhetően a tésztakészítő eszközök automatikus leállási helyzetének a tál hátsó részén
  • EasyArmLift: a kar könnyű és erőfeszítés nélküli mozgatása
  • 1000 W-os motorteljesítmény
  • 3D Bolygómozgás: gyors és tökéletes keverés, hála a továbbfejlesztett bolygómozgást végző keverőkarnak, ami keverés közben egyedi háromdimenziós mozgást végez.
  • 7 működési sebesség és Pillanatfokozat/pillanatkapcsoló
  • Elektronikus fordulatszám-szabályozás

Beépített tartozékok

  • Professzionális cukrásztartozékok: professzionális flexibilis keverőszár szilikon széllel, professzionális habverő (teljesen fém, magasságban állítható), dagasztószár motorvédelemmel.
  • Reszelő feltét, 3 rozsdamentes acél koronggal (megfordítható szeletelő korong, közepes-finom reszelő korong és tócsni-röszti korong)
  • Műanyag turmix kehely (1,25 l)
  • Húsdaráló
  • Citrusprés
  • A hasznos sötétszürke tartozéktároló táska segítségével a süteményes tartozékok egyszerűen tárolhatóak a keverőtálban.
  • Átlátszó fedő, betöltőnyílással
  • Gourmet receptgyűjtemény (idegen nyelvű)

A termék gyártói honlapja

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: szerda (04.24)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Várhatóan átvehető: szerda (04.24)
Karinthy út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: szerda (04.24)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb csütörtök (04.25)
Foxpost csomagpont
Személyes átvétel INGYENES!
Aznapi kiszállítás Budapest területén
Posta Pont Csomagautomata
Posta Pont átvétel 1190 Ft
Házhozszállítás 1490 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat 1690 Ft
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0
Cetelem alap hitel Kalkulátor
Cetelem 0% THM hitel Nem elérhető
Cetelem hitelkártyával 143 900 Ft

Ajánlatunk Számodra - Best4You