Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

NOV

22

0 hozzászólás

Villámgyors gamer monitor az AOC AGON családjából

Az AGON AG275QZ akár 270Hz-en is képes frissíteni a képet.

 

Az AOC évek óta szállítja a kifejezetten játékosoknak szánt monitorokat, amelyeket az AGON fantázianév alatt gyűjtötték össze. Ennek egyik legújabb képviselője a most bemutatott AG275QZ, amely nem olcsó, de sokat tud.

 

A monitor nevéből már sejthető, hogy egy 27 hüvelykes eszközről van szó. A kijelző IPS-panelre épül, amelynek felbontása 2560*1440 pixel, vagyis nem 4K-s, de már nem is 1080p-s monitort kapunk. Ami igazán vonzóvá teheti a játékosok számára, az a képfrissítés, ez ugyanis 240Hz is lehet, de van lehetőség 270Hz-es túlhajtásra is.

Az ilyen képfrissítés mellé már kötelező a G-Sync és a FreeSync Premium támogatása. Emellett 400nit maximális fényerőt és 1000:1 kontrasztarányt kapunk, míg a válaszidő 1 ms GtG. A hátoldalon HDMI 2.0 csatlakozóból és DisplayPort 1.4 csatlakozóból kettő-kettő darabot találunk, melléjük jack és négy darab USB 3.2 csatlakozó is jár.

 

Az AOC nem méri olcsón a monitorjait, ez érvényes az AG275QZ-re is. A pivot állásba is fordítható, dönthető és forgatható állvánnyal érkező monitorért ugyanis 770 eurót kérnek el.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!