Üzleteink ÚJ NYITVATARTÁS szerint várnak titeket korosztály és időkorlát nélkül! Bővebben
0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáJ

18

0 hozzászólás

Mit tud a Logitech G203 Lightsync gamer egere?

Az eszköz kimondottan az olcsó kategóriában indul, de tudása ehhez képest kifejezetten korrekt.


A Logitech évtizedek óta szállítja a prémium minőségű perifériákat a számítógépekhez. A napokban egy új egérrel hívták fel magukra a figyelmet, elsősorban a kevésbé tehetős gamerekét. Az új Logitech G203 Lightsync egér ugyanis pontosan őket célozza.

 

Egy alapvetően olcsóbb árkategóriába eső termékről van szó ugyanis, legalábbis a hivatalos oldalon szereplő 40 dolláros árcédula ebben a szegmensben kifejezetten barátságosnak tekinthető. Ehhez képest viszont a G203 Lightsyncnak nincs oka szégyenkezni.
 


Az eszköz akár 8000 dpi felbontáson is képes száguldani, ami a villámgyors reakciót igénylő játékoknál lehet fontos. Az egér alján található érzékelő egyébként több lépcsőben 200-8000 dpi között állítható. Ehhez csak a Logitech G HUB szoftverére van szükség.

 

Az egér egyébként a klasszikus designt követi, amit némileg feldobtak a gamer szegmensben kötelezőnek tekinthető RGB-fénycsíkkal. Utóbbi az egér hátoldala és alja közti peremen fut körbe, míg a hátoldalon ott virít a már megszokott G-logó is – szintén RGB-színekben pompázva. Az egéren hat programozható billentyű kapott helyet, ezekből a két fő billentyű a Logitech saját fejlesztésű metál kapcsolóit kapta.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!