Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

OKT

13

0 hozzászólás

Megjelent a Back 4 Blood

A játékban egy sokadik zombiapokalipszist kell megfékeznünk, de legalább túlélnünk.

 

A Turtle Rock Studios még a 2000-es évek első felében tette le a névjegyét a Left 4 Dead két epizódjával. Ezek alapjaiban reformálták meg a zombis játékok műfaját és hosszú évekre újra divatba is hozták az élőholtak elleni harcokat. A cím jogait nem tarthatták meg, de ez még nem gátolta őket abban, hogy elkészítsék a játék szellemi örökösét, amely immár meg is jelent.

 

A Back 4 Blood egy négyfős kooperatív FPS, amelyben különböző karakterek bőrébe bújhatunk. A feladat viszont mindenkivel ugyanaz: visszaverni a zombik egyre erősödő hullámait, menet közben különböző részfeladatokat teljesíteni, majd haladni tovább a következő pályára. Bár ez elsőre egyszerűnek tűnik, a minden irányból özönlő élőholtak annyian vannak, hogy cseppet sem lesz könnyű dolgunk.
 


A játék tegnap érkezett meg a boltok polcaira, és máris meggyőzte mind a játékosokat, mind a kritikusokat. Kellemes méretű arzenál áll rendelkezésünkre, a pályák változatosak, a feladatok pedig kellően érdekesek ahhoz, hogy lekössék az embert. És ha mindezt a barátainkkal közösen élhetjük át, az csak fokozza az élményt.

 

A Back 4 Blood PC-re, PlayStation 5-re és 4-re, illetve Xbox Series X-re és One-ra jelent meg.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!