Húsvéti nyitvatartás Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JAN

26

0 hozzászólás

Könnyen szerelhető és még jól is néz ki az FSP új háza

A CMT212G egyszerre visszafogott és vagány.

 

Az tajvani FSP elsősorban tápjairól és kiegészítőiről ismert, de számítógépházak is akadnak a kínálatukban. Az egyik ilyen a CMT212G kódnévre hallgató egység, amely minden tekintetben remek választás lehet akár gamer, akár irodai géphez választja az ember.

A ház 210*441*410mm-es méreteivel alkalmas ATX, Micro-ATX és Mini-ITX alaplapok befogadására is. Az előlap érdekesen bevágott keretet kapott, benne pedig egybefüggő RGB fénysáv dobja fel a designt, amely támogatja az ARGB világítási effekteket is. Az edzett üvegből készült oldalpanel pedig betekintést enged a konfigurációra. A ház tetején két USB 3.0 és egy USB 2.0 port kapott helyet a két jack (fülhallgató és mikrofon) mellett. Itt található a bekapcsoló gomb és a LED-panel kapcsolója is.

A CMT212G nem csak pofás, de praktikus is. A hűtésről akár hat 12cm-es ventilátor gondoskodhat: három az előlap mögött, kettő a felső panel alatt és egy hátul. De a három előlapi ventilátor helyére egy 360mm-es radiátor is beépíthető a vízhűtéshez. A belső elrendezésnek köszönhetően a PSU, a HDD vagy az SSD-k külön rekeszben kapnak helyet. Processzorhűtőből 160mm-es, VGA-ból pedig 320mm-es fér be maximum. 2,5-ös SSD-ből, valamint 3,5-ös HDD-ből is kettő-kettő építhető be.

 

Az FSP nem csak a megfelelő hűtésre figyelt oda, de a könnyű szerelhetőségre is. Ez sokaknál másodlagos tényező lehet, hiszen általában egyszer épít gépet az ember, utána évekig alig-alig nyúl hozzá. De nagyon nem mindegy, hogy az az egyszeri építés mennyire nehézkes, mennyire könnyű hozzáférni a csavarokhoz vagy mennyire macerás elrejteni a kábeleket. Az FSP CMT212G remek választás lehet bármilyen konfiguráció építéséhez. Egyaránt lehet az iroda elegáns dísze vagy a gamer szoba nagyszerű eleme. A ház az Aqua áruházában is megvásárolható 28 880 forintos áron.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!