Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

MáRC

29

0 hozzászólás

Ilyen lesz a Spellforce III Reforced konzolos verziója

Új videókon mutatják be a stratégiai játék kontrolleres irányítását.

 

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor idén nyáron újabb stratégiai játéknak örülhetnek a konzolos játékosok. Ez már önmagában is elég nagy hír, hiszen a stratégiai játékok igen ritkán jelennek meg konzolokra éppen az irányítás nehézsége miatt.
 


Viszont a Grimlore Games stúdió vagy nem hallott még erről, vagy csak nem érdekelte. Ők ugyanis elhozzák PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, valamint Xbox Series X-re és Xbox One-ra a Spellforce III Reforced című játékát. Azzal persze ők is tisztában vannak, hogy a kontrolleres irányításra külön oda kell figyelniük, és e téren nem is vallanak majd kudarcot.

 

A stúdió közzétett két videót, amelyek nagyjából mindenben megegyeznek egymással. Az egyetlen érdemi különbség, hogy az egyik a DualSense kontrollerrel, a másik pedig az Xbox Wireless Controllerrel mutatja meg, hogy miként lehet majd irányítani a szerepjátékos elemekkel megfűszerezett fantasy stratégiai játékot.
 


A Spellfoce III eredetileg már évekkel ezelőtt megjelent PC-re, de a stúdió tavaly év végére elkészült PC-n a felújított és kibővített változattal. Ez kapta a Reforced alcímet, ám az eredeti tervekkel szemben akkor még nem örülhettünk a konzolos premiernek. Erre leghamarabb június 7-én számíthatunk.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Mobilkészülék-csere támogatási program
Tipp 
2022 febr 11.
Mobilkészülék-csere támogatási program

A Mobilkészülék-csere támogatási program érvényes 2023. március 31-ig. A kiszemelt készülék megrendelése előtt figyeld a készlet állapotát és a várható berérkezés dátumát! A március 31. előtt megrendelt, de csak április 1-től átvehető készülékekre már nem tudod érvényesíteni a készülékcsere igényed.

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!