Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

NOV

14

0 hozzászólás

Ne várj a futárra!

Hogy mi is az a Foxpost?

A szolgáltatás célja, hogy a kiscsomag-kiszállítás a te életedhez igazodjon, ne neked kelljen igazodni a futárhoz.

A legkedvezőbb helyszíneken elérhető csomagautomaták országos hálózata, ami lehetővé teszi a kényelmes és környezettudatos csomagfogadást és -feladást magánszemélyek és üzleti vállalkozások részére egyaránt. Ez a Foxpost.

Ne várj a futárra, várjon inkább a csomagod Rád! A Foxpost innovatív és környezettudatos megoldásokkal időt spórol neked.

A Foxpost hálózaton keresztül csomagot küldhetsz szeretteidnek, átveheted a webáruházban rendelt termékeid, vagy kiszállíthatod őket vevőidnek.

A csomagautomaták segítségével rugalmasan akkor és ott adhatod fel vagy veheted át csomagod, amikor neked a legkényelmesebb, sőt, akár vissza is küldheted. A csomagküldés sosem volt még ilyen egyszerű.

A folyamatosan növekvő hálózatnak köszönhetően olyan kényelmes már a csomagautomaták elérése, mintha a saját postaládátokban kezelnétek csomagküldeményeket.

A Foxpost lehető legegyszerűbb folyamatok fejlesztésére törekszik, azért, hogy nektek minél könnyebb legyen a szolgáltatás használata. Könnyen kezelhető webes felülettel és applikációval, és  értesítési rendszerrel rendelkezik

A Foxpost indulása óta hangsúlyt fektet arra, hogy tevékenysége minél kisebb terhelést jelentsen a környezetre nézve. Az e-kereskedelem térhódításával megsokszorozódott a csomagok kiszállításával járó károsanyag-kibocsátás. Az automatás csomagszállításra szakosodott Foxpost esetében azonban ennek mértéke nagyjából egyötöde a házhoz szállítással járó környezeti terhelésnek .

Országszerte 752 csomagautomata vár téged, hogy könnyen és kényelmesen vedd át csomagjaidat.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!