Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

JAN

29

0 hozzászólás

Dátumot kapott a Motorola Razr

A hajlítható kijelzős telefon napokon belül a boltok polcaira kerülhet.


A Motorola már az utolsó simításokat is elvégezte új, terveik szerint korszakalkotó okostelefonján, a Razren. Hogy miben lehet ez korszakalkotó? Ez is egy hajlítható kijelzős készülék lesz, de az előzetes információk alapján jóval használhatóbbnak ígérkezik mint a Samsung Galaxy Fold. És már azt is tudni, hogy mikor jelenik meg.
 


A Motorola Razr összecsukott állapotban a régi, hagyományos mobiltelefonokra emlékeztet, designja a mára klasszikussá vált Razrt idézi. Ha viszont kinyitjuk, egy 6,2 hüvelykes, 876*2142 pixeles P-OLED kijelzőt kapunk, amely középen hajlik ketté. A készülék lelke egy Qualcomm Snapdragon 710, vagyis messze nem a legerősebb SoC, de ezt a telefont nem is a tudása miatt fogják vásárolni, hanem a presztízsértéke miatt.

 

A grafikus számításokat egy Adreno 616 chip végzi, a rendszer pedig 6 GB RAM memóriára támaszkodhat. A belső tárhely 128 GB, ami SD-kártya slot hiányában nem is bővíthető, de azért bőven elég lehet szinte mindenre. A hátlapon egy egylencsés kamera kap helyet, amely 16 megapixeles, míg az előlapon egy 5 megapixeles selfi-kamerát találunk. A tápellátásért egy 2510 mAh-s akkumulátor felel, amely 15W-os gyorstöltést is támogat.
 


És mindez mikor kerül a boltokba? Az eredeti tervek még tavaly karácsonyt, vagyis december 26-t célozták meg, ám ehhez képest közel másfél hónapot késik a készülék. Az előrendeléseket a tengerentúlon már fel is lehet adni röpke 1500 dollárért, ezért a készüléket február 6-án vehetik kezükbe a vásárlók.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!