Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

SZEPT

21

0 hozzászólás

Az új konzolokhoz ajánlja új monitorát az Acer

Az újdonság 4K-s felbontás mellett ígér 144Hz-es képfrissítési sebességet.

Az Acer a minap bemutatta legújabb, kifejezetten játékosoknak szánt monitorát, az XV282K KV azonban ezen belül is egy speciális réteget céloz. Méghozzá azokat, akik épp a vadonatúj GeForce RTX 3xxx szériás videokártya vagy valamely újgenerációs konzol megvásárlásán gondolkoznak. Bár egyelőre erősen kérdéses, hogy az új VGA-ból kinek jut és kinek nem, illetve hasonló a helyzet a PlayStation 5 és az Xbox Series X kapcsán is. Az Acer viszont elébe menne a kihívásoknak, ezért új termékével pont ezekhez kínál megfelelő kijelzőt.

 

Az XV282K KV ugyanis 4K-s (3840*2160 pixel) felbontással bír, az IPS panel ráadásul ezt 144Hz-es képfrissítési sebességgel képes majd kezelni. Ehhez 1 ms-os válaszidő is jár, ahogy természetesen az Adaptive Sync-támogatás sem marad el.
 


A hátoldalon a jelentős teljesítményhez megfelelő portokat találunk. HDMI 2.1-ből két darab, míg DisplayPort 1.4-ből egy darab kapott helyet. Mellettük a szokásos 3,5-es jack és négy darab USB 3.0 is megtalálható.

 

Természetesen mindezért elég mélyen a zsebünkbe kell majd nyúlni. A monitor ugyanis nem kevesebb, mint 1250 dollárért debütálhat majd valamikor jövő év elején a boltokban. Ez barátok közt is két és félszer több, mint amennyibe a PlayStation 5 vagy az izmosabb Xbox Series X fog kerülni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Még több cikk

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászóláshoz előbb jelentkezzen be!