Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

Vegital D02 Baby Teddy növényi ital és bébiétel készítő fehér-barna

Jótállás: 2 év

A termék jelenleg nem elérhető!

Kínálatunkban legutóbb ekkor volt elérhető: 2023. október 08

Értesítést kérek, ha elérhető lesz a termék:


Legutolsó ismert ár:
43 200 Ft

Vegital D02 Baby Teddy növényi ital és bébiétel készítő fehér-barna

Tulajdonságok:

Baby Teddy növényi ital,- és bébiétel készítő automata 0,9 l-es, tapadásmentes réteggel ellátott tartállyal

Baby Teddy - Kis gép, nagy tudással
A Baby Smile 0,9 literes növényi italkészítő a Vegital legkisebb büszkesége, amelyek fehér alapon szürke/barna színnel hódít. Egy olyan „alap”készülék, amelyet bátran ajánlunk egyedülállóknak, pároknak, vagy kisbabás szülőknek.  A készülék multifunkcionális, így nemcsak tejhelyettesítő italokat, hanem sokféle egészséges italt és ételt tudunk vele előállítani, csupán egy gombnyomással.

A készülék – mint minden Vegital gép – nagyon egyszerűen működtethető. A készülék megfőzi és ledarálja az alapanyagokat, így nincs szükség előfőzésre, párolásra, szinte mindent, úgy ahogy van, beletehetünk a készülék tartályába. Ha növényi italt készítesz, akkor mehet bele nyersen a rizs, a zab, a kókuszreszelék, vagy bármilyen olajos mag  is. Zöldség vagy gyümölcs alapú ételeknél, italoknál mindössze kisebb darabokra kell vágnod az alapanyagot.

A készülék belső tartálya Európában egyedülálló non-stick coating réteggel, azaz a tapadásmentes felülettel rendelkezik, amely nemcsak hatékonyabban előzi meg az esetleges leégéseket a rozsdamentes acélból készült tartályokkal szemben, de még a tisztítást is megkönnyíti. Kiemelten nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az általunk alkalmazott tapadásmentességet biztosító anyag semmiféle egészségkárosító anyagot ne tartalmazzon, így az teflon-,ólom-,kadmium mentes, újrahasznosítható anyagból készült, és nem szennyezi a környezetet sem.


Lássuk, milyen programokkal rendelkezik a Baby Smile termékcsalád:

1.Tejhelyettesítő italok (30 perc)
Ezzel a programmal szinte bármilyen gabonából, olajos magból, vagy gumóból tudsz készíteni „tej” alternatívát. Gondolj csak az isteni finom kókusz, mandula, kesudió, zab, köles, vagy szója italokra, vagy ezek kombinációira. Természetesen hosszasan sorolhatnánk még az alapanyagokat…

2.Krémlevesek (30 perc)
A levesbe való zöldségeket, gyümölcsöket nem kell előre megfőzni, vagy párolni! Csak vágd apró kockára őket, dobd a készülék tartályába, fűszerezd, öntsd fel vízzel és indulhat is a kiválasztott program.

3.Kásák, mártások, tejszín-helyettesítők (30 perc)
A legalacsonyabb hőfok tartományban működő program esetében  kevesebb vízre, és több szárazanyagra van szükség. Készíts zab-, rizs, vagy köleskását, de akár meggymártást is főzhetsz vele az ebédhez!
Ez a program nagy segítség lehet olyan idős, és/vagy beteg emberek számára is, akik pépes étrendet tartanak. Mind a krémlevesek, mind a kásák, mártás sűrűségű ételek - megfelelő alapanyag összetétel mellett - alkalmasak egy tápláló, kiegyensúlyozott diéta fenntartására.

4.Bébiételek (30 perc)
Többé nem kell megvenned a sokszor tartósítószerekkel dúsított bolti bébiételeket, vagy otthon, órákig főzőcskézned a baba mellett. 30 perc alatt elkészül az egészséges, és isteni finom bébiétel, püré, vagy pép! Tegyél annyi apróra kockázott zöldséget, gyümölcsöt a tartályba, amennyi a minimum jelig ér, adj hozzá vizet, sűrítsd egy-két evőkanál rizzsel, vagy burgonyával, ízesítsd, más dolgod nincs, csak megetetni a kisbabádat a finom végeredménnyel. Ez a program ugyancsak alkalmas mártások készítésére is.

5.Juice-ok, smoothie-k (3 perc)
Turmix funkció. Ki ne vágyna egy kis mandulatejes banánturmixra, vagy egy reggeli, frissítő zöld smoothie-ra? Télen könnyedén, kellemesen pótolhatjuk a vitaminokat, nyáron hűsítő italokat kortyolhatunk ennek a mindössze 2-3 perces programnak a lefuttatásával.

6.Bio program (30 perc)
Kímélő program, amely 40°C-on működik, így a program során nem főnek ki az enzimek és a vitaminok az ételekből. Ez nagyon jó hír, de ez a program némi óvatossággal kezelendő:  40°C-on a baktériumok sem pusztulnak el, így csak olyan alapanyagot használj ehhez a programhoz, amely a saját kertedben termett, de legalábbis megbízható forrásból származik. Ha más alapanyagot használsz, előzőleg alaposan tisztítsd meg, esetleg áztasd elő, vagy a felületét egy gyors hőkezelésnek (pirítás) vesd alá!

6+1 Öblítő program (3 perc)
Bármelyik program végén elindíthatod a 3 perces öblítő programot forró vízzel, amely segít tisztává varázsolni a készüléked.

Műszaki jellemzők:

  • Űrmérték: 700-900 ml
  • Tápfeszültség: 220-240 V/50Hz
  • Fűtés teljesítmény: 750 W
  • Motor teljesítmény: 120 W
  • Fordulatszám: 9000 rpm

A készülék további tulajdonságai, tudnivalók:

  • 6+1 program választási lehetőség
  • Extra finomdaráló (nano griding) tulajdonság
  • Talpba épített fűtőszál
  • Szilikon tömítés
  • Többszörös védelmi egység (túlcsordulás, motor túlmelegedés...)
  • A Vegital Baby Smile növényi italkészítő automatát ajándék kézi szűrővel és adagolópohárral, kétnyelvű (magyar-angol) informatív díszdobozban szállítjuk, amelyek oldalán megtalálhatók a gép jellemzőin kívül az alapreceptek is. A készülékhez részletes - az elmúlt hat évben megszerzett tapasztalatainkat is magába foglaló - használati útmutatót mellékelünk, amelyben lépésről lépésre leírtuk a használati információkat. Ez nagy segítség a kezdeteknél, ezért érdemes az első használat előtt alaposan átolvasni
  • A dobozon található QR kódok által, egy okostelefon segítségével néhány másodperc alatt bármikor elérhető a használati útmutató, további receptek és a gyakran ismételt kérdések (GYIK) is


A termék gyártói honlapja
Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: péntek (04.19)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Várhatóan átvehető: péntek (04.19)
Karinthy út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: péntek (04.19)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb hétfő (04.22)
Foxpost csomagpont
Személyes átvétel INGYENES!
Aznapi kiszállítás Budapest területén
Posta Pont Csomagautomata
Posta Pont átvétel 1190 Ft
Házhozszállítás 1490 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat 1690 Ft
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0
Cetelem alap hitel Nem elérhető
Cetelem 0% THM hitel Nem elérhető
Cetelem hitelkártyával 40 175 Ft

Ajánlatunk Számodra - Best4You