0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

A fent látható kép némely esetben illusztráció.

LensPen NLP-1-RU Original lencsetisztító gumírozott borítással

Specifikáció

Listaár: 3 420 Ft

Online ár:

3 100 Ft
Nincs jótállás
Cetelem hitelkártyával csak: 2 880 Ft  
A kedvezmény kizárólag bolti átvétel esetén érvényes!
Kérem várjon ...

LensPen NLP-1-RU Original lencsetisztító gumírozott borítással

·         A Lenspen Original New az eddigi tapasztalatok felhasználásával készült. A tisztítóceruza kupakja csavaros, mely jól rögzíthető, le- és felhelyezéskor automatikusan tisztítja és újratölti a tisztítófejet. Ezen kívül a tisztítóceruza is rövidebb lett, mely praktikusabb elhelyezést és jobb kezelhetőséget tesz lehetővé.

 

·         A technológia a régi. Az aktív szenet tartalmazó száraz tisztítóanyag a legtöbb, mechanikusan nem eltávolítható szennyezőanyagot (például zsírokat) a saját anyagába megköti másodlagos kémiai kötéssel, úgynevezett van de Waals-kötéssel. Tisztítás során a termék így a zsírokat nem szétkeni a tisztítandó felületen, hanem magába kötve eltünteti onnan. A tisztítóceruza kupakjában szivacs található, mely az aktív szenes száraz tisztítóanyag tartályaként szolgál. A szivacsban lévő mennyiség akár több száz tisztításra elegendő lehet (a szennyezettség mértékétől és a használattól függően).  A Lenspen Original New kupakja menetes, mely többszöri használat után is biztonsággal zár, valamint visszatekeréskor a kupak szivacsa a tisztítófejre automatikusan újabb adag friss tisztítóanyagot juttat.

 

·         Az aktív szenes tisztítási folyamat előtt a tisztítandó felületről a mechanikai szennyeződéseket (por- és egyéb szemcséket) mindenképpen el kell távolítani. Erre alkalmas a LENSPEN HB-1 levegőpumpa illetőleg a tisztítóceruza végébe beépített kitolható ecset.
A fej hajlékony gumiból van, amelyen nagyon finom szarvasbőr bevonat található, felületén a speciális aktív szén vegyülettel.
A tisztítóceruza másik felén természetes szőrből készült, kitolható ecset található.

·         Néhány másodperc alatt tökéletesen eltávolít a lencsék felületéről bármilyen zsíros vagy szilárd szennyeződést.

·         A Lenspen Original 11,2 cm hosszú, az elején található tisztítófelület kör alakú és 13,5 mm átmérőjű.
Elsősorban az objektíveket, az első és hátsó lencséket, távcsöveket és vadásztávcsöveket tudjuk vele tökéletesen tisztítani.

·         Figyelem!
A LENSPEN Original a tisztítófeje homorú felülete miatt csak domború felületek tisztítására alkalmas! Sík felületek (szűrők, LCD kijelzők) tisztítására nem alkalmas, mert ilyen esetben a tisztítófejnek csak körben a legszéle érintkezik a tiszítandó sík felülettel. Ezáltal a tisztító felület belső 95%-a nem dolgozik. A szűrők tisztítására a LENSPEN FilterKlear terméket ajánljuk. Az LCD kijelzők tisztítására a LENSPEN DigiKlear terméket ajánljuk.

·         A LENSPEN Original a 13,5 mm-es átmérőjű tisztítófeje miatt kisméretű domború lencsék tisztítására nem alkalmas! Ilyen esetekben (kompakt gép vagy egyéb kis, domború frontlencsék) a tisztításra a LENSPEN Minipro terméket ajánljuk.

·         A tisztítás menete: Először az ecsettel távolítsuk el a mechanikai szennyeződéseket (por- és egyéb szemcséket). A szemcsék lefelé hullása miatt a tisztítást alulról célszerű végezni. Ezután csavarjuk le a lencsetisztító kupakját, mely során a kupak szivacstartálya aktív szénnel dúsítsa a tisztítófejet.

 

·         Végül körkörös mozdulatokkal tisztítsuk meg a domború lencsét.

 


A termék gyártói honlapja
Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci útÚJ! Gyors átvétel Átvehető: szerda (09.30)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Átvehető: szerda (09.30)
Pólus pont Gyors átvétel Átvehető: szerda (09.30)
Karinthy út Megnövekedett forgalom Átvehető: szerda (09.30)
Fehérvár Gyors átvétel Átvehető: csütörtök (10.01)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb csütörtök (10.01)
Személyes átvétel INGYENES!
Posta Pont átvétel 990 Ft
Posta Pont Csomagautomata 990 Ft
Pick Pack Pont átvétel 990 Ft
Házhozszállítás 1190 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat 1390 Ft
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

4,1 (17 értékelés)

5csillag
3
4csillag
13
3csillag
1
2csillag
0
1csillag
0