Húsvéti nyitvatartás Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

EPOS-SENNHEISER GSX 1000 7.1 Virtual Surround Gamer erősítő (506527 / 1000237)

Jótállás: 1 év

Rendelhető


88 990 Ft
-
+

Cetelem hitelkártyával csak: 82 760 Ft

A kedvezmény kizárólag bolti átvétel esetén érvényes!
Felhasználási terület Gamer

EPOS-SENNHEISER GSX 1000 7.1 Virtual Surround Gamer erősítő (506527 / 1000237)

Tulajdonságok:

Amikor nyerésre játszol, minden apró részletet látnod és hallanod kell, és mindenre egy szempillantás alatt kell reagálnod. Ahhoz, hogy uralni tudd a játékot, nyerő hozzáállást kell tanúsítanod. A Sennheiser a Kölnben (Németország) augusztus 17-21. között megrendezett 2016-os Gamescom szakkiállításon mutatja be a GSX 1000 és a GSX 1200 PRO erősítőt, melyet azon versenyképes játékosok számára terveztek, akik a hangzásteljesítmény tekintetében előre szeretnének lépni. Az audio specialista PC és Mac gépekhez tervezett új audio erősítői a legelső olyan modellek, amelyek egy fejlett 7.1-es algoritmust alkalmaznak, amit a Sennheiser a vérbeli gamerek igényeinek szem előtt tartásával fejlesztett ki. Ez egy újjászületett surround hangzás – egy tökéletesen pozícionált játékhang, amely hihetetlenül precíz térérzetet kínál, a lehető legizgalmasabb játékélmény biztosítása érdekében.

A GSX 1000 és GSX 1200 PRO erősítőket úgy tervezték, hogy a játékhangzás lelkei legyenek – a Sennheiser által alkalmazott új binaurális hangzásmotor rendkívül magával ragadó surround hangzást hoz létre. Eközben a professzionális minőségű konstrukció és az ergonómiai jellemzők jól tükrözik, hogy a tervezésnél még a legelkötelezettebb gamerek igényeire is figyeltek. „Ezek az új audio erősítők a Sennheiser professzionális hangzás területén szerzett szakértelmére alapozva versenyelőnyhöz juttatják a játékosokat a legnehezebb pillanatokban” – magyarázta Andreas Jessen, a Sennheiser Communications A/S gaming termékekért felelős termékmenedzsere. „Ez a szemlélet tükröződik vissza a konstrukció és az ergonómiai jellemzők tekintetében, mind a szoftver, mind a hardver vonatkozásában – a páratlanul precíz hangelhelyezést biztosító, vadonatúj surround hangrendszertől kezdve a szoftver és konstrukció kialakításáig, amely maximális kontrollt biztosít, a játékmenet zavarása nélkül. A versenyjátékok legjavát kiszolgáló speciális jellemzőknek köszönhetően a GSX 1200 PRO túlmutat professzionális mivoltán.” Az audio erősítők meghajtásáról dedikált DAC (digitális-analóg konverter) chipek gondoskodnak, melyek nem igényelnek további meghajtókat, még játék közben is végtelenül egyszerű használatot biztosítva. Nem kell másik fülre váltani a szoftver kezelőfelületének megjelenítéséhez, mivel a GSX 1000 és a GSX 1200 PRO az összes hangzásfeldolgozást saját belső chipsetein kezeli (nem a számítógép processzorán).

A játékra történő tökéletes összpontosítás jegyében tervezve A könnyebb láthatóság érdekében a GSX 1000 és a GSX 1200 PRO a beépített kitámasztóval megdönthető, a LED-es megvilágítású kijelzők pedig a versenyautók és vadászrepülők műszereit idézik – azonnali információkkal szolgálva, és lehetővé téve a játékosok számára, hogy menet közben is gyorsan állíthassák a hangzást. Az új audio erősítők – tartós alumínium hangerőszabályzó kerékkel körülvett, fekete hátterű, piros LED-es megvilágítású érintőképernyőjükkel – hatékonyságot és céltudatosságot tükröznek, és lehetővé teszik a játékra történő tökéletes összpontosítást. A kijelző használaton kívül el is halványul, hogy ne legyen zavaró, majd a kezed közeledését érzékelve újból megnő a fényereje. Az erősítők dupla USB azonosítást (enumeration) kínálnak, hogy elkülönítsék a játék és a kommunikáció hangját, és hogy a hangzásélmény egyes elemei precíz módon külön-külön szabályozhatók legyenek. A virtuális játékszoba hangulatának megváltoztatása érdekében a felhasználók az EQ beállítások széles tárháza mellett a visszhangszinteket is állíthatják. És hogy még kényelmesebb legyen a csapattagok közötti kommunikáció, az önhangosság szabályozásával könnyen megváltoztatható, hogy mennyire hangosan hallja a játékos a saját hangját. A headset és a hangszóró használata közötti váltás is egy kapcsolással megoldható, így nincs szükség a kábelkapcsolat megszüntetésére.

  • Kábelhossz: 1.2 m

A termék gyártói honlapja

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: szerda (04.03)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Várhatóan átvehető: szerda (04.03)
Karinthy út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: szerda (04.03)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb csütörtök (04.04)
Foxpost csomagpont 990 Ft
Személyes átvétel INGYENES!
Posta Pont Csomagautomata 1190 Ft
Posta Pont átvétel 1190 Ft
Házhozszállítás 1490 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat 1690 Ft
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

2 (1 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
1
1csillag
0
Mészáros Dániel
Igazolt vásárlás
2023-08-26 19:00:25

Normális hangminőségben csak "2.0 HD" minőségben szólal meg. Azon kívül eszméletlenül visszhangos és torz, amit 7.1 címen kitol magából. Szoftveresen állítgatni a settingjeit nem lehet, hanem csak egy ilyen idióta érintőképernyőn, ami akkor kapcsol be, ha ilyen sután fölé tartod a kezed, mint egy hülyegyerek a gázrezsónál. Eszméletlenül megbántam, hogy megvettem.

Cetelem alap hitel Kalkulátor
Cetelem 0% THM hitel Nem elérhető
Cetelem hitelkártyával 82 760 Ft

Ajánlatunk Számodra - Best4You