Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

Samsung Galaxy TAB S6 Lite 64GB 10.4" WiFi 4G/LTE Android 10 fátyolos Oxford szürke (SM-P615NZAA)

Jótállás: 2 év

A termék jelenleg nem elérhető!

Kínálatunkban legutóbb ekkor volt elérhető: 2024. február 18

Értesítést kérek, ha elérhető lesz a termék:


Legutolsó ismert ár:
146 990 Ft
Képernyő 10.4"
2000 x 1200
TFT
Processzor magok száma 8
Memória 4 GB
Háttértár 64 GB
Operációs rendszer Android
Előlapi kamera 5 MP
Hátlapi kamera 8 MP
Szín szürke
USB-C csatlakozó 1 db
Jack fejhallgató csatlakozó 3.5 mm
Processzor órajel 1.7 GHz
Operációs rendszer verzió Android 10
Bluetooth Bluetooth 5.0
Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac
Akkumulátor 7040 mAh
GPS Beépített GPS vevő
Modem 3G, 4G, LTE 4G támogatás
Kártyaolvasó MicroSD
Toll Van
Magasság 244.5 mm
Szélesség 154.3 mm
Mélység 7 mm
Tömeg 0.467 kg

Samsung Galaxy TAB S6 Lite 64GB 10.4" WiFi 4G/LTE Android 10 fátyolos Oxford szürke (SM-P615NZAA)

Tulajdonságok:

Több alkotás, kevesebb stressz az újratervezett S Pennel

Legyen szó munkáról, tanulásról vagy otthoni kikapcsolódásról, a megújult S Pennel még egyszerűbb a jegyzetelés és a különböző feladatok párhuzamos elvégzése. Az újratervezett S Pent a gyakorlatban éppen olyan egyszerű és kényelmes használni, mint egy hagyományos ceruzát. A könnyű, 7,03 grammos eszköz még rövidebb késleltetési ideje és 0,7 milliméteres hegye nagyfokú pontosságot tesz lehetővé írás és rajzolás közben is. Az ötletek felírása után az S Pen mágnessel rögzíthető a tablet, vagy akár a tok oldalához, így minden helyzetben rendelkezésre áll, emellett akkumulátor nélkül működik, így használat közben nem merül le.

Az S Pen a Samsung Notes applikációval együtt pillanatok alatt gépelt szöveggé alakítja a kézírást. A címkék használatával egyszerűvé válik a keresés és kategorizálás, a kiemelés funkció a fontos információkat teszi hangsúlyosabbá, míg a beépített zoom akár 300 százalékos nagyítás biztosít. A jegyzetek könnyedén exportálhatók PDF, JPEG kép, szöveges fájl, vagy Microsoft Word dokumentum formátumba.

Inspiráló kialakítás, amely nem hagy cserben

A Galaxy Tab S6 Lite vékony kávájú, 10,4 colos képernyője lenyűgözően széles megjelenítést nyújt. A könnyű és kompakt kialakítású táblagép megfelelő eszköz a párhuzamos feladatok elvégzéséhez, a jegyzeteléshez, valamint videós és filmes tartalmak megtekintéséhez is. A Galaxy Tab S6 Lite legújabb verziójú, nagyobb tabletkijelzőkre optimalizált, intuitív vizuális One UI kezelőfelülete és egyszerűsített navigációja még kényelmesebb alkalmazásváltást tesz lehetővé, így mindig kéznél van a megfelelő applikáció.

A stílusos és nagy teljesítményű Galaxy Tab S6 Lite, a hozzá tartozó S Pen, és az opcionálisan elérhető Book Cover tok két színben; Oxford Szürke és Angóra Kék árnyalatokban érhető el.

Továbbfejlesztett szórakoztatás

A Galaxy Tab S6 Lite tele van hasznos és szórakoztató okosmegoldásokkal, amelyekkel a zenehallgatás, a streamelés, az online vásárlás és a barátokkal való kapcsolattartás is könnyebb. A Galaxy Tab S6 Lite két AKG hangszórója Dolby Atmos 3D hangzással kiemelkedő élményt biztosít, legyen szó akár YouTube videókról, egy sorozat legújabb részéről vagy a felhasználók kedvenc zenéiről.

A Samsung együttműködik többek között a YouTube és a Spotify csapatával is, így a felhasználók még többet hozhatnak ki kedvenc alkalmazásaikból Galaxy eszközükön. Az új Galaxy Tab S6 Lite készülékeken négy hónapig ingyenesen érhető el a YouTube Premium, ezzel reklámok nélkül, akár letöltve, offline is elérhető minden videó, valamint a YouTube Music zenei alkalmazás és a YouTube Kids. A Spotify teljesen belesimul a Galaxy Tab S6 kezelőfelületébe, amelyen keresztül a felhasználók kereshetnek zenéket vagy podcastokat és akár ébresztőként is beállíthatják a kedvenc számukat. A táblagép vezeték nélkül csatlakozik az otthoni hangrendszerhez, így a legjobb Spotify lejátszási listát egy másik eszközön vagy hangszórón is megszólaltathatják és vezérelhetik a felhasználók. 

Galaxy élmények otthon is

A Galaxy Tab S6 Lite-tal az otthoni ökoszisztéma középpontjában a mindennapok hatékonyabban és rendezetten telhetnek. A tableten a Samsung-fiókkal fogadhatók hívások és elérhetők a szöveges üzenetek, akkor is, ha a telefon nincs a közelben, a Google Duo videóhívásokkal pedig könnyebb a kapcsolattartás a barátokkal és hozzátartozókkal. A továbbfejlesztett Daily Board kijelzőn a felhasználók irányíthatják a zenelejátszót, ellenőrizhetik a naptárjukat, az időjárás-előrejelzést és jegyzetelhetnek is. Az új Bixby funkciók, mint például a Bixby Voice, Bixby Vision vagy a Bixby Rutinok tovább növelik a hatékonyságot és segítik a munka utáni lazítást is.

A Galaxy Tab S6 Lite-ot az egész család használhatja. A Samsung Kids alkalmazással a szülők beállíthatják a napi játékidőt, lezárhatnak egyes alkalmazásokat és biztonságosan vezethetik be a gyerekeket a digitális világba, egyedi, izgalmas játékokkal és tanulást segítő appokkal.


A termék gyártói honlapja

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében! A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani. További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján: Adattörlés
Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: péntek (05.03)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Várhatóan átvehető: péntek (05.03)
Karinthy út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: péntek (05.03)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb hétfő (05.06)
Foxpost csomagpont 990 Ft
Személyes átvétel INGYENES!
Aznapi kiszállítás Budapest területén
Posta Pont Csomagautomata 1190 Ft
Posta Pont átvétel 1190 Ft
Házhozszállítás 1490 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat 1690 Ft
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0
Cetelem alap hitel Kalkulátor
Cetelem 0% THM hitel Nem elérhető
Cetelem hitelkártyával 136 700 Ft

Ajánlatunk Számodra - Best4You