Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

RJ45 Hálózat Csatlakozókábel CAT 6 S/FTP 10.00 m Zöld Védővel, Aranyozatt érintkező, Lángálló Renkforce

Jótállás: Nincs

A termék jelenleg nem elérhető!

Kínálatunkban legutóbb ekkor volt elérhető: 2023. július 30

Értesítést kérek, ha elérhető lesz a termék:


Legutolsó ismert ár:
2 390 Ft

RJ45 Hálózat Csatlakozókábel CAT 6 S/FTP 10.00 m Zöld Védővel, Aranyozatt érintkező, Lángálló Renkforce

Renkforce CAT6 S/FTP hálózati kábel Zöld

Vezetékes otthoni vagy irodai hálózatokhoz
Ideális arra, hogy hálózati komponenseket csatlakoztassunk a vezetékes hálózatba
Max. 1000 Mbit/s adatátviteli sebességhez alkalmas
Max.250 MHz üzemi frekvenciát tesz lehetővé
S/FTP (fonat- és fólia árnyékolás)
Lángálló, IEC 60332-1-2 szerint

Univerzálisan alkalmazható
Fektesse a Renkforce patchkábelt a router és a patchpanel közé, kösse össze az AVM-Fritz Boxot a Powerline adapterrel, vagy csatlakoztasson TV-t, játékkonzolt, NAS szervert és VoIP telefonokat a hálózatra. Az RJ45 csatlakozónak köszönhetően a kábel rendkívül hajlékony alkalmazás közben és így professzionális területeken is használható.

Megbízható adatátvitel a hálózatában
A 6. kategóriájú Renkforce hálózati kábel gyors átviteli rátákat nyújt, max. 1000 Mbit/s-ig, és ezzel 10-szer gyorsabb, mint az 5. kategóriájú kábel. Ez kimondottan az adatintenzív HD streamingnél vagy szerver alkalmazásoknál gondoskodik a szükséges sebességről. Ezzel ez a hálózati kábel alternatívája a Wireless LAN-nak. Az előnyök kézenfekvőek: Nincs rádiósugárzás terhelés, maximális biztonság, mindenekelőtt nincs sebesség-veszteség - amit az egyik végén betáplálunk, a másik végén ki is jön.

A külső zavarhatások ellen kétszeresen védett (S/FTP)
A Renkforce Cat6 kábel többszörösen árnyékolt. Így az érpárok fém fóliával vannak betekercselve és a teljes kábelt egy tömör huzal-fonat borítja. Ez a jó minőségű árnyékolás védelmet nyújt olyan külső zavarhatások ellen mint pl. a párhuzamosan fektetett elektromos vezetékek és zord körülmények között is zavarmentes adatátvitelt garantál.

Égésgátló a halogén mellőzésének köszönhetően (LSZH)
A Renkforce kábelköpenyben a halogén mellőzése tűz esetén jelentősen csökkenti a mérgező gázok és gőzök felszabadulását. Speciálisan a rosszul szellőztetett helyiségekben előírás az LSZH a tűzvédelmi intézkedések betartásához.

Beépített védelem a kábelhez
A Renkforce hálózati kábel speciális védelemmel rendelkezik a bepattanó fül számára. Így akadályozza meg, hogy a kábel kihúzásakor a fül letörjön és így a kábel használhatatlanná váljon.

Szemmel tartva
A dugóra ráöntött kábelhossz megadással mindig áttekinthető a kábelrengeteg.

Vörösréz „inside“ (belső)
Egy kábel elemeinél a legfontosabb a belső vezető anyagának a megválasztása. Az itt alkalmazott vörösréz a legkiválóbb átviteli jellemzőket kínálja. A nagy frekvenciáknál csekély impedanciája mellett meggyőző a vörösréz nagyfokú mechanikai igénybevehetősége, hajlékonysága és tartóssága. Ezen kívül a vezeték ellenállása az olcsó acéllal (CCS) vagy az alumíniummal (CCA) összehasonlítva lényegesen kisebb. Ez biztosítja adatainak kiváló és biztonságos átviteli minőségét.

Biztonságosan kioldható a csatlakozóaljból
Általában a csatlakozást a dugaszolót megfogva és kihúzva kell megszűntetni. A dugaszoló ráfröccsöntött húzás tehermentesítése biztosítja, hogy a kábelt a kábelnél fogva is ki lehet húzni.

ROHS és REACH konform
Az összes Renkforce kábel és adapter megfelel a RoHS és Reach EU irányelveknek is. Ezek a környezetvédelmi előírások korlátozzák és szabványosítják az elektronikus termékek nyersanyagait.

Jellemzők: Kétszeres árnyékolás a külső zavarbefolyások ellen · Bepattanó füles védelem · Zárt kábelhossz információk · Vörösréz belső vezeték a tökéletes adatátvitelhez · Törésgátló a dugónál.

Műszaki adatok: A típusú csatlakozók száma: 1 x · AWG: 27 · B típusú csatlakozók száma: 1 x · Belső vezető anyaga: Vörösréz · Csatlakozó típus: RJ45 · Csatlakozó típus A (illetve bemenetek): RJ45 dugó · Csatlakozó típus B (illetve kimenetek): RJ45 dugó · Dugó kivitel: egyenes · Halogénmentes: Igen · Kábel kivitel: Csatlakozókábel · Kábelhossz: 10.00 m · Specifikáció (pl. CAT5, CAT6): CAT 6 · Szín: Zöld · Termék típus: Hálózati kábel, patchkábel · Vezeték alkalmazás: Hálózat · Vezeték jellemzők: Védővel, Aranyozatt érintkező, Lángálló · Árnyékolás (hálózati kábel): S/FTP


A termék gyártója: Renkforce
Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.30)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.30)
Karinthy út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.30)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb hétfő (04.29)
Foxpost csomagpont 990 Ft
Személyes átvétel INGYENES!
Aznapi kiszállítás Budapest területén
Posta Pont Csomagautomata 1190 Ft
Posta Pont átvétel 1190 Ft
Házhozszállítás 1490 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat 1690 Ft
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0
Cetelem alap hitel Nem elérhető
Cetelem 0% THM hitel Nem elérhető
Cetelem hitelkártyával 2 225 Ft

Ajánlatunk Számodra - Best4You