Húsvéti nyitvatartás Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

Renkforce Basic 3 3D nyomtató

Jótállás: 2 év

Rendelhető


130 990 Ft
-
+

Cetelem hitelkártyával csak: 121 820 Ft

A kedvezmény kizárólag bolti átvétel esetén érvényes!

Renkforce Basic 3 3D nyomtató

3D nyomtató RF Basic 3

A HIWIN márka lineáris útmutatója ipari szinten az X és Y tengelyen
A moduláris extrudálóprés alumíniumból készül
Rugalmas mágneses nyomtatóágy
Könnyen használható 2,8 hüvelykes színes érintőképernyő
A nyomtatás közvetlenül a microSD memóriakártyáról lehetséges
A fémvégvédelem lehetővé teszi a magasabb nyomtatási hőmérsékletet

3D nyomtatás mindenkinek!
Az RF Basic 3 lehetővé teszi 120 x 120 x 180 mm méretű 3D munkadarabok nyomtatását az izzóspirál vagy a PLA keverékkel.
Könnyű és kompakt kivitelű, ezért tökéletes az íróasztal, az iroda vagy az osztályterem számára. Ezenkívül az RF Basic 3 felhasználóbarát, egyszerű karbantartási, jó nyomtatási minőséget és pontosságot nyújt.

All-inclusive indítókészlet
Az RF Basic 3 csomag tartalmazza az összeszerelt nyomtatót és mindent, ami az azonnali indításhoz szükséges. Az RF Basic 3 kezelése meglehetősen egyszerű: telepítse a mellékelt firmware-t egy számítógépre, vagy használja a beépített 2,8 hüvelykes színes érintőképernyőt. A nyomtatás microSD-kártyán is lehetséges.

Hagyja magát inspirálni!
A csomag egy microSD kártyát tartalmaz, több mint 100 nyomtatásra kész 3D-s tervvel. Készítsen saját 3D munkadarabjait CAD szoftverrel, például a Design CAD Print. Alternatív megoldásként 3D-s lapolvasót használhat, hogy valódi objektumokat digitális objektumokká alakítson (a szkennert és a szoftvert nem tartalmazza). És sok online közösség közzéteszi dekoratív és hasznos 3D-s formatervezési mintáit webhelyein, legtöbbjük ingyenes letöltések formájában. Függetlenül attól, hogy kifinomult virágcserepek, részletes akciófigurák vagy praktikus tárolóedények kérdése.

Könnyen kezelhető
A 2,8 hüvelykes színes érintőképernyő és az átlátszó menü lehetővé teszi a nyomtató gyermekjátékának működését. A mellékelt Cura szoftvercsomag lehetővé teszi a munkadarabok könnyű vágását és kinyomtatását, valamint további lehetőségeket kínál a nyomtatási folyamat vezérléséhez. Ezenkívül az extruder moduláris felépítése figyelembe veszi a könnyebb karbantartást alacsonyabb költségek mellett: Az alkatrészeket (hűtőborda, forró vég, fúvóka) másodpercek alatt elválaszthatja.

Masszív és megbízható
Kompakt méretei ellenére az RF Basic 3 rendkívül szilárd és tartós, fémtesttel és alumínium alkatrészekkel, amelyek megnövelt merevséget és torziós merevséget biztosítanak. Ezen felül fel van szerelve a HIWIN márka ipari lineáris vezetékével az X és Y tengelyen, amely lehetővé teszi a precíz mozgást a nyomtatási területen. Ezenkívül sokkal kopásállóbb, mint egy polírozott rudakkal, amely meghosszabbítja a gép élettartamát, és hosszú használat után következetes minőséget és pontosságot biztosít.

Könnyen megoldható
Egy igazán rugalmas mágnespár 360 fokos hajlítást jelent a nyomtatóágyban, és egyszerűen kézzel eltávolítja a kész munkadarabot, nincs szükség több kaparóra. A mágneses hordozó matt felülete biztosítja az erős tapadást a munkadarab és a nyomtatott ágy között. Mindez rendkívül felhasználóbarát és magas színvonalú nyomtatási minőséget biztosít.

Könnyen használható szoftver
A mellékelt Cura szoftvercsomag megkönnyíti a saját terveinek kinyomtatását. Indítsa el a Cura alkalmazást, válassza ki a nyomtatandó mintát, és válassza ki a megfelelő beállításokat, például a nyomtatási sebességet és a nyomtatási minőséget. A munkadarabot mozgathatja, elforgathatja vagy átméretezheti. Ezután hagyja a Cura feladatát, hogy létrehozza a nyomtatásra kész fájlformátumot (.gcode). Mentse a fájlt egy SD-kártyára, és kezdje el a nyomtatást.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Műszaki adatok: Alkalmas nyomtatószál átmérő: 1.75 mm · Csatlakozók (számítástechnika/multimédia): Mikro SD · Dűzni átmérő: 0.4 mm · Extruder típus: Single · Felhasználási terület (3D nyomtató): Magán · Ház anyaga: Fém · Max. nyomtatási magasság (Y): 120 mm · Max. nyomtatási mélység (Z): 180 mm · Max. nyomtatási szélesség (X): 120 mm · Min. nyomtatási rétegvastagság: 0.05 mm · Méret, magasság: 240 mm · Méret, mélység: 388 mm · Méret, szélesség: 265 mm · Nyomtatott rétegvasgatság (max.): 0.3 mm · Nyomtatóágy jellemzők: Mágneses, Cserélhető · SD kártyanyílás: Igen · Szoftver: Cura Simplified3d · Szín: Fehér · Súly: 7900 g · Teljesítményfelvét (max.): 65 W · Termék típus: 3D nyomtató · Támogatott nyomtató anyagok: PLA, PLA Compounds · Üzemi feszültség: 100 - 240 V

Szállítás tartalma: RF Basic 3 · Csipesz · Imbuszkulcs (6 mm és 2,5 mm) · katapult · Kis tű · Az izzószálas útmutató · Tekercstartó · 4 GB-os mikro SD kártya · használati útmutató


A termék gyártója: Renkforce
Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.09)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.09)
Karinthy út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.09)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb hétfő (04.08)
Foxpost csomagpont 990 Ft
Személyes átvétel INGYENES!
Posta Pont Csomagautomata 1190 Ft
Posta Pont átvétel 1190 Ft
Házhozszállítás 1490 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat 1690 Ft
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0
Cetelem alap hitel Kalkulátor
Cetelem 0% THM hitel Nem elérhető
Cetelem hitelkártyával 121 820 Ft

Ajánlatunk Számodra - Best4You