Húsvéti nyitvatartás Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

Quazar Q-H30 okosóra fekete (QZR-Q-H30-SWBL)

Jótállás: 1 év

A termék jelenleg nem elérhető!

Kínálatunkban legutóbb ekkor volt elérhető: 2023. július 18

Értesítést kérek, ha elérhető lesz a termék:


Legutolsó ismert ár:
16 820 Ft
Lépésszámláló Igen
Véroxigén mérés Igen
Pulzusmérés csuklóról Igen
Por és vízállóság IP68
Alvásfigyelő Igen
Okostelefonos értesítés Igen
Kijelző felbontása 240x240
Bluetooth Igen
Akkumulátor 200 mAh

Quazar Q-H30 okosóra fekete (QZR-Q-H30-SWBL)

Tulajdonságok:

Új generációs sport-fitness okosóra színes, igazán világos és magas fényerejű HD kijelzővel. Vérnyomás, pulzus és véroxigén mérés, hívás, üzenetkijelzés és betekintés funkcióval. Számos sport, aktivitás és egészségmegőrző funkció, közel 100 különböző egyedi számlapot állíthatsz be, de egyedi óralapot is szerkeszthetsz akár a kedvenc családi, vagy természet fotót használva a magyar nyelvű applikáció segítségével.

Professzionális egészségügyi funkciók
Töltsd le az ingyenes magyar nyelvű alkalmazást és máris bevetésre kész. Az applikáció  gyorsan végigvezet a beállításokon, könnyen megismerheted a számtalan funkcióban rejlő lehetőséget és érthetően mutatja be a használatához szükséges tudnivalókat. Minden órához magyar nyelvű használati utasítást is mellékelünk, melyet az oldalunkról is letölhetsz.

Vedd át az irányítást az életed felett!
A kényelmes, letisztult és kiemelkedően jó ár-érték arányú Q-H30 ó sport-fitness okosóra használatával minden olyan információt megtudhatsz, aminek birtokában egészségesebbé és hatékonyabbá teheted a mindennapjaidat. Legyen szó a napi aktivitásról, fiziológiai állapotodról vagy éppen alvási szokásaidról, az óra részletes adatokat gyűjt, amelyeket a [AdorHealth] ingyenesen letölthető applikáció segítségével a telefonodon tudsz kielemezni.

Sport funkciók és napi aktivitás figyelés
Az óra a bekapcsolást követően használatra kész. Az applikációban, az alapadataid megadása után, az eszköz napi 24 órában, folyamatosan rögzíti a napi tevékenységeket, akár aktív sportról, akár csak egy pihentető sétáról van szó. 18 különböző sport tevékenységet állíthatsz be és mérheted a teljesítményedet. Csak párosítsd bluetoothon keresztül és ellenőrizd az adatokat a telefonodon is. Futás vagy edzés közben, a kijelzőn közvetlenül is ellenőrizheted a pulzusodat, vérnyomásodat, véroxigén szintedet, nyomon követheted megtett lépések számát és a távolságot és az elégetett kalóriát. Értesítéseket kapsz a bejövő hívásokról, valamint  az SMS, Whatsapp, Messenger, Viber, Skype üzenetek érkezéséről és meg is nézheted őket az órán. A napközben, vagy éjszaka gyűjtött adatokat külön-külön is, napi, havi vagy éves bontásban elemezheted grafikonok segítségével. Az adatok kiértékeléséhez mindössze az applikációra a telefonodra és Bluetooth kapcsolatra van szükség.

Fitnesz, sport és egészség funkciók
A Bluetooth® Smart 4.0 technológiát alkalmazó vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően a Quazar Q-H30 prémium okosóra rendkívül gyorsan, hatékonyan elemzi az adatokat a AdorHealth alkalmazás segítségével, mely ingyenesen tölthető le a Google play vagy az App Store felületekről, de használhatod a használati utasításban a termékcsomagoláson feltüntetett QR kódot is a letöltéshez. A Bluetooth kapcsolat hatótávolsága lakásban és irodában kb. 10 méter, kültéren kb 40 méter, mely távolság lehet pár méterrel több és kevesebb is függően az épület kialakításától és az egyéb Bluetooth kapcsolatot használó eszközöktől. Használd az elvesztés gátló funkciót, mely lopás gátló és jelző egyben (az applikáción belül) és a telefonod jelezni fog, ha hatótávon kívülre kerültél.

Állíts be célokat, és próbáld elérni őket!
Beállíthatsz elérni kívánt célokat is az applikációban. Mennyi kalóriát szeretnél elégetni naponta, mekkora távolságot vagy hány lépést szeretnél megtenni, de azt is hogy mennyit szeretnél aludni. Az app szinkronizálja a Clever Watch által mért adatokat, majd összeveti azokat a célokkal, és grafikonon ábrázolja az eredményeket. Az adatok kielemzésével jobban meg tudod tervezni a következő napodat, hogy közelebb juss céljaid eléréséhez.

Hívás- és üzenetkijelző, betekintő funkció
Edzés közben nem mindig van lehetőség a telefont kezelni, ezért jól jön, hogy a Clever Watch értesít, ha hívásod, vagy üzeneted érkezett. Láthatod ha pl. beérkező hívásod van, illetve jelzi a szöveges üzeneteket is (SMS, Meesenger, Viber, de számos egyébb app értesítőt is beállíthatsz) érkezik. Az óra Bluetooth kapcsolatban van a telefonoddal, így ha fut az app, elég ha 10 méteren belül vagy a telefontól, ami akár a futópad mellett a táskádban is lehet, csak rápillantasz az órára, és máris figyelemmel kísérheted a telefonodra érkező hívásokat, információkat, de könnyedén, egy-egy érintéssel irányíthatod vele a telefonod fényképezőgépét, vagy mp3 lejátszóját is.

Telefon- és órakeresés funkció
10 méteren kívül kerültél a telefonodtól? Nem gond, ugyanis a Q-H30 Quazar okosóra automatikusan visszacsatlakozik, amikor újra a Bluetooth hatótávon belülre kerül.Használd az elvesztés gátló funkciót, mely lopásgátló és jelző egyben (az applikáción belül) és a telefonod jelezni fog, ha hatótávon kívülre kerültél, vagy megkeresheted a telefonodat az óra segítségével.

Töltés
Mindössze 1,5-2 óra alatt akár a laptopod USB portjáról feltöltheted. Felhasználástól függően 6-10 napon keresztül is folyamatosan üzemel. A kollégákkal a tesztelés során 8-9 nap alatt sem tudtuk teljesen lemeríteni, pedig intenzíven használtuk, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki belőle a tesztek során. A speciális mágneses töltőkábelnek köszönhetően nincs kábeltörés, vagy csatlakoztási probléma.

Főbb jellemzők

  • Színes, nagy fényerejű 1,3 inches HD kijelző
  • Egyedi szerkeszthető és 100 választható számlap
  • Komplex egészségfunkció: vérnyomás, pulzus, véroxigén mérés, női ciklus figyelés
  • Hívás, SMS, Gmail, Whatsapp, Viber, Messenger, Instagram és egyéb értesítések
  • 18 különböző sportmód és ezek elemzése grafikonokon
  • Magyar nyelvű applikáció, könnyű és egyértelmű kezelés
  • Strapabíró fém és szilikon alapanyagok, mágneses töltőkábel
  • 1 töltéssel 6-12 napos működés, 30 napos készenlét
  • Smooth touch érintésvezérlés, IP68 védelem.
  • Minden okostelefonnal kompatibilis (iOS és Android is).

Műszaki adatok

  • Kompatibilitás: iOS 10, vagy fejlettebb / Android 4.4 vagy fejlettebb
  • Bluetooth verzió: 4.0
  • Kijelző: HD kijelző 1,3 inch 240*240 pixel
  • Vízállóság: IP68
  • Tartozékok: Magyar nyelvű használati utasítás / Töltőkábel
  • Működési idő: 6-12 nap használattól függően, például fényerő és pulzus-vérnyomás mérés sűrűsége
  • Készenléti idő: 30 nap
  • Alapanyag: Matt fekete, cink és alumínium ötvözet, szilikon szíj
  • Akkumulátor: 200 mAh
  • Méret: 145-190 mm között állítható szíj / 1,3 inches HD kijelző a teljes kör felületen / kijelzős mérete 35 mm, az óra teljes mérete 45 mm
  • Applikáció: AdorHealth magyar nyelvű

A termék gyártója: Quazar

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.02)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.02)
Karinthy út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.02)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb hétfő (04.01)
Foxpost csomagpont 990 Ft
Személyes átvétel INGYENES!
Posta Pont Csomagautomata 1190 Ft
Posta Pont átvétel 1190 Ft
Házhozszállítás 1490 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat 1690 Ft
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

5 (1 értékelés)

5csillag
1
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0
Ervin Laky
Igazolt vásárlás
2021-10-13 17:51:56

Nagyon szuper óra, ritka kivétel a sok drága bóvli között! Megbízhatóan tudja mindazt, ami a leírásban szerepel. Folyamatos pulzus-, vérnyomás és véroxigénszint mérés, amit még a prémium órák sem tudnak, magyar nyelvű alkalmazás, és tényleg visszacsatlakozik a telefonra. Ráadásul még olcsóbb is, mint a többség. Meg vagyok elégedve a termékkel és a kiszolgálással is.

Cetelem alap hitel Nem elérhető
Cetelem 0% THM hitel Nem elérhető
Cetelem hitelkártyával 15 645 Ft

Ajánlatunk Számodra - Best4You