Május 06-tól új helyre költözik Váci úti üzletünk. Rendeléseiteket a jövőben új, Gömb utcai üzletünkben vehetitek át. Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

QNAP TS-h686-D1602-8G Hálózati adattároló

Jótállás: 3 év

Rendelhető


546 790 Ft
-
+

Cetelem hitelkártyával csak: 508 515 Ft

A kedvezmény kizárólag bolti átvétel esetén érvényes!
Kialakítás Torony
Processzor Intel Celeron
Processzormagok száma 2 db
Processzor órajel 2.5 GHz
Belső memória 8 GB
HDD/SSD bővítőhelyek száma 4 db
HDD/SSD csatoló felület SATA-III
RJ-45 LAN portok száma 4 db
LAN Portok sebessége 2.5 Gbps
USB 3.0 3 db

QNAP TS-h686-D1602-8G Hálózati adattároló

Tulajdonságok:

Nagyvállalati teljesítmény KKV-s áron, a TS-h686 Intel® Xeon® D processzorral és DDR4 ECC (hibajavító kódos) memóriával (128 GB-ig bővíthető) rendelkezik a megbízható működés érdekében. A ZFS-alapú QuTS hero operációs rendszerrel a TS-h686 biztosítja az adatok integritását és támogatja a blokk szintű, beágyazott adatok deduplikációját és tömörítését, a határtalan pillanatképeket és a valós idejű SnapSync-ket. A TS-h686-D1602-8G segíti a vállalkozásokat a megbízható szolgáltató-szintű teljesítmény biztosításával különböző helyzetekben, legyen szó akár a kritikus fájlszerverekről, a virtualizációs szerverekről, az együttműködéses videoszerkesztésről, vagy a hatékony fájl- mentési és helyreállítási alkalmazásokról.

Erőteljes Intel® Xeon® D processzor, akár 128 GB DDR4 ECC memóriával
A TS-h686 egy Intel® Xeon® D-1600 sorozatú processzort és DDR4 ECC memóriát használ, amelyek észlelik és kijavítják az egybites memória hibáit, hogy megakadályozzák a szolgáltatás kiesését és az adatvesztést. Az akár 128 GB RAM-ot is támogató TS-h686 nagy teljesítményű és megbízható NAS megoldást kínál az igényes üzleti IT-környezetekhez.

Állítsd be az SSD gyorsítótárazást az IOPS teljesítmény fokozására az M.2 NVMe SSD segítségével
Mivel az SSD árak jelentősen csökkennek és az SSD-k kapacitása és teljesítménye folyamatosan növekszik, a szervezetek könnyen kihasználhatják az SSD-k erősségeit. A TS-h686 két 2,5 hüvelykes SSD meghajtórekesszel és két M.2 NVMe Gen3 x4 SSD nyílással rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az SSD gyorsítótárazás rugalmas konfigurálását az IOPS teljesítmény növelése és a tároló késleltetésének csökkentése érdekében. Ez különösen előnyös az adatbázisokhoz és virtuális gépes alkalmazásához. A TS-h686 a 3,5 hüvelykes meghajtórekeszek használata nélkül lehetővé teszi a tárolási kapacitás és a teljesítmény maximalizálását.

A négyportos 2,5 GbE megfelel a nagy sávszélességgel kapcsolatos elvársoknak
A négy natív 2,5 GbE RJ45 LAN porttal (visszamenőleg kompatibilis az 1 G-vel/100 M-mel) a TS-h686 lehetővé teszi a meglévő CAT5e kábelek használatát ahhoz, hogy a hálózati sebességet 1 gigabitről 2,5 gigabitre növelhesd. A port trönkölés és a feladatátvétel támogatása kielégíti a nagy sávszélességet és a megbízhatóságot igénylő alkalmazásokat, beleértve a virtualizációt, a nagy fájlátvitelt, a nagy sebességű biztonsági mentést/helyreállítást és a valós idejű alkalmazásokat. A QNAP kínálatába számos olyan menedzselt és felügyelet nélküli 10 GbE/2,5 GbE switch tartozik, amelyek segítséget nyújtanak a szervezeteknek a nagy sebességű, biztonságos és méretezhető hálózati környezet kialakításában a költségvetés túllépése nélkül.

Többrétegű tároló konfigurálás QuTS hero NAS-hoz
A telepítés alapvető követelményei hasonlóak a QTS-hez. Kérjük, kövesd a lépéseket QuTS hero optimális tárolási hatékonyságának és teljesítményének eléréséhez.

A beágyazott adat-deduplikáció, tömörítés és összesűrítés nagy adattárolási hatékonyságot eredményez
A QuTS hero támogatja a fejlett blokk-alapú adatcsökkentő technológiákat (beleértve a beágyazott adat-deduplikációt, tömörítést és sűrítést) a fájlok méretének csökkentése, a tárolási kapacitás megőrzése és a teljesítmény optimalizálása érdekében. Például, ha egy NAS-on 20 virtuális gép található, amelyeket ugyanazzal a sablonnal replikálnak, akkor mind a 20 virtuális gép tárhelyigénye akár 95%-kal csökkenthető. Akár elsődleges, akár tartalék tárolóként működik, a TS-h686 optimalizálja a tároló kihasználását, hogy megbízható tárolási pillért biztosítson a Big Data korszakban.

Minden egyben virtuális gép és konténer tároló megoldás
Az átfogó virtualizációs támogatással kapcsolatban számíthatsz a Virtualization Station-re és a Container Station-re. A Network & Virtual Switch alkalmazással együtt fokozza a virtuális gépek, tárolók, QNAP NAS és más hálózati tárolóeszközök közötti átjárhatóságot, lehetővé téve a fizikai és virtuális hálózati erőforrások rugalmas elosztását a hálózat telepítésének egyszerűsítése érdekében.

PCIe bővítőhely a 10 GbE átviteli sebességre való frissítéséhez vagy a GPGPU számítás engedélyezéséhez
A TS-h686 két PCIe Gen 3 x8 bővítőhelyet tartalmaz (mindkettő 64 Gb/s sávszélességet biztosít) és támogatja a bővítőkártyák telepítését a kiegészítő funkciók és a nagyobb alkalmazási potenciál eléréséhez.

Helyezd át az üzleti adataid a felhőbe és tapasztald meg a felhőalapú adatokhoz való alacsony késleltetésű hozzáférést
A TS-h686 tökéletesen integrálja a NAS-t a mainstream felhőszolgáltatásokkal. A felhőalapú átjárók telepítésével és a helyi gyorsítótárazás engedélyezésével a TS-h686 az M.2 SSD bővítőhelyekkel (M.2 SSD-k külön megvásárolhatók) együttesen zökkenőmentesen használható a felhőlapú tárolásra, biztonsági másolat készítésére és adatok helyreállítására alacsony szintű késleltetés mellett. Ez nagyban segíti a költséghatékony, rugalmas és biztonságos hibrid felhőalkalmazások használatát.

Válts operációs rendszert a tárhely frissítéséhez
A TS-h686 támogatja a QTS-re - a QNAP általános NAS operációs rendszerére történő átváltást. Ez lehetővé teszi a meghajtók áthelyezését egy QTS-alapú NAS-ról az erősebb TS-h686-ra a tárolási infrastruktúra bővítéséhez.

  • A négy 2,5 GbE port felgyorsítja- a fájlok megosztását csapatok és az eszközök között, a virtuális gépes alkalmazásokat vagy a multimédia átvitelt
  • A DDR4 ECC memória felismeri és kijavítja az egybites memóriahibákat, ezzel nagy megbízhatóságot garantálva a kritikus alkalmazások számára
  • A két M.2 NVMe Gen 3 x4 SSD bővítőhely (mindegyik bővítőhely 3,2 GB/s sávszélességet biztosít) engedélyezi az SSD gyorsítótárazás használatát a véletlenszerű olvasási/írási teljesítmény fokozása érdekében
  • A két PCIe foglalat lehetővé teszi az 5 GbE/10 GbE/25 GbE/40 GbE adapterek, a QM2 kártyák vagy a belépőszintű grafikuskártyák támogatását a teljesítmény növelése érdekében
  • Méretezhető tárolóhely, amely támogatja a virtuális gépeket, a konténeres alkalmazásokat, a központosított tárolást, a biztonsági mentést, megosztást és a katasztrófa utáni helyreállítást
  • A QuTS hero egyesíti a ZFS előnyeit a QTS App Center ökoszisztémájával, hogy vállalkozásod többre legyen képes

A termék gyártói honlapja

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.30)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.30)
Karinthy út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.30)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb hétfő (04.29)
Foxpost csomagpont
Személyes átvétel INGYENES!
Aznapi kiszállítás Budapest területén
Posta Pont Csomagautomata
Posta Pont átvétel
Házhozszállítás 1490 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0
Cetelem alap hitel Kalkulátor
Cetelem 0% THM hitel Nem elérhető
Cetelem hitelkártyával 508 515 Ft

Ajánlatunk Számodra - Best4You