Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

QNAP QSW-M408-4C 12 portos Gigabit switch

Jótállás: 2 év

A termék jelenleg nem elérhető!

Kínálatunkban legutóbb ekkor volt elérhető: 2024. április 10

Értesítést kérek, ha elérhető lesz a termék:


Legutolsó ismert ár:
248 940 Ft
LAN portok száma 8 db
LAN portok sebessége 10/100/1000 Mbps
SFP portok száma 4 db
Managelhető igen

QNAP QSW-M408-4C 12 portos Gigabit switch

Tulajdonságok:

AA QSW-M408-4C egy Layer 2 weben keresztül menedzselhető switch, amely négy 10GbE SFP+/RJ45 kombinált porttal és nyolc gigabites porttal rendelkezik. A Layer 2 átkapcsolás és a hálózati menedzsment támogatásáért egy felhasználóbarát webes felhasználói felület felel, amellyel a QSW-M408-4C rugalmas telepítést kínál hibrid, nagy sebességű hálózati környezetekben, valamint olyan belépőszintű hálózat menedzsment megoldást kínál, amelyet az IT képzettség nélküli felhasználók is tudnak használni. A QSW-M408-4C kompatibilis a 10GbE és az NBASE-T technológiákkal, amelyek akár öt sebességet is támogatnak (10G / 5G / 2,5G / 1G / 100M), lehetővé téve a nagyobb átviteli sebesség biztosítását a meglévő Cat 5e és 6a kábelekkel. Nagy teljesítményével, felhasználóbarát kezelőjével és asztali méretével a QSW-M408-4C lehetővé teszi a költséghatékony, nagy sebességű, hibrid hálózati környezetre való frissítést, miközben optimalizálja a hálózati sávszélességet és biztosítja a hálózat biztonságát.

Rugalmas telepítés több 10G SFP+ optikai és gigabites porttal
A QSW-M408-4C négy 10 GbE SFP+/RJ45 kombinált portot és nyolc gigabites portot biztosít különféle eszközök csatlakoztatására és a hibrid, nagy sebességű hálózatok létrehozására. Az SFP+ interfészhez közvetlenül csatlakoztatható réz (DAC) kábelek felhasználhatók az SFP+ eszközökhöz való közvetlen csatlakoztatáshoz. Az 10G-SFP-T réz átalakító modulok segítségével 10GBASE-T/NBASE-T™ eszközöket is csatlakoztathatsz az RJ45 Cat 6, 5 vagy 5e kábelek használatával. A QSW-M408-2C teljes kapacitása 96 Gbps, ezzel garantálja minden port teljes kihasználásának potenciálját.

QSS: Intuitív hálózati menedzsment szoftver webes felhasználói felülettel
A QSW-M408-4C a QNAP Switch System (QSS) rendszert használja, amely egy könnyen használható, webes grafikus felületet tartalmaz egyéb olyan hozzáadott értéket képviselő funkciókkal, amelyek egyszerűsítik a hálózat beállítását és kezelését.

Optimalizáld a hálózati teljesítményt a sávszélesség- és csomagvezérlés segítségével
A QSW-M408-4C sávszélesség- és csomagvezérlési funkciókat (például LACP, VLAN, QoS és IGMP Snooping) biztosít a hálózati teljesítmény fokozására az IP csoportosítás és a sávszélesség-kezelés segítségével.

Erőteljes biztonsági- és rendszerfunkciók
A QSW-M408-4C hatékony biztonsági- és rendszerfunkciókkal (beleértve az ACL-t, az LLDP-t, az RSTP-t és az Flow Control-t) segíti az adminisztrátorokat a hálózati megbízhatóság javításában a hozzáférés vezérlés, a hibaelhárítás, a hurok megelőzés és a csomagvesztés elkerülése érdekében.

Gyorsabb sebesség a meglévő 10GBASE-T és NBASE-T kábelekkel
A QSW-M408-2C kompatibilis a 10GbE és az NBASE-T technológiákkal, amelyek akár öt sebességet is támogatnak (10G / 5G / 2,5G / 1G / 100M). Az SFP+/RJ45 (réz) kombinált portok a meglévő kábelekkel nagyobb átviteli sebességet biztosítanak. A kábel típusától és hosszától függően eltérő sebességeket lehet elérni a gyorsabb és hatékonyabb adatátvitel érdekében.

Fokozd a csapatod produktivitását egy 5GbE/10GbE nagy sebességű hálózat segítségével
A beépített 10 GbE SFP+ és 10GBASE-T portokkal rendelkező-, vagy PCIe bővítőhelyekkel ellátott NAS-okkal, amelyek támogatják a 10GbE/5GbE/2,5GbE hálózati adaptereket, a QNAP vezető szerepet tölt be az iparág 10GbE-re való áttérésében. A QNAP további nagy sebességű hálózati megoldásai közé tartoznak a Thunderbolt 3 – 10GbE és az USB 3.2 Gen 1 – 5GbE hálózati adapterek. A QSW-M408-4C segítségével mindegyik használható egy átfogó, nagy sebességű hálózati környezet létrehozásához, amely fokozza a fénykép/videó szerkesztés-, a virtualizálás-, a nagy fájlok közötti adatátvitel- és más sávszélességet igénylő feladatok teljesítményét.

Asztali méret az egyszerű irodai használathoz
Kompakt és modern kialakításának köszönhetően a QSW-M408-C tökéletesen illeszkedik a modern digitális irodák készülékeihez. A finom fehér vagy mintás felülettel díszített QSW-M408-4C segíti a felhasználókat az egyes portok azonosításában. A rugalmas DC tápcsatlakozó segíti a QSW-M408-2C egyszerű telepítését. A teljesen plug-and-play csatlakozó segítségével, egyszerűen csak csatlakoztasd a QSW-M408-4C-at az eszközeidhez, és máris működésbe fog lépni.

  • A QSW-M408-4C négy 10GbE SFP+ porttal (kettő kombinált 10GbE SFP+/RJ45 port) és nyolc gigabites porttal rendelkezik. Kompatibilis a 10GbE és az NBASE-T technológiákkal, amelyek akár öt sebességet is támogatnak (10G / 5G / 2,5G / 1G / 100M), így a QSW-M408-4C nagyobb átviteli sebességet kínál a meglévő kábelek segítségével
  • A felhasználóbarát webes felhasználói felülettel ellátott QNAP Switch System (QSS) könnyedén áttekinthető irányítópultot, portkezelést és beállítási útmutatást kínál, így a központi hálózati menedzsment egyszerűvé is intuitívvá válik
  • A QSW-M408-4C olyan Layer 2 kezelési funkciókat biztosít az IT-rendszergazdák számára, mint az LACP, a VLAN, az ACL és az LLDP, amelyek fokozzák a hálózati sávszélesség hatékony ellenőrzését és a biztonságot
  • A QSW-M408-4C egyike azon kevés weben keresztül menedzsmelhető switch-cseknek, amelyek támogatják az RSTP (Rapid Spanning Tree Protocol) protokollt. Könnyen és hatékonyan telepíthetsz olyan kis és közepes méretű hálózatokat, amelyek támogatják a bővítést, a redundanciát és a hurok megelőzést
  • A QSW-M408-4C kompatibilis az IEEE 802.3az energiahatékony Ethernettel és az IEEE802.3x Flow Control-lal teljes-duplex módban, így elkerüli a csomagvesztést a páratlan sávszélesség esetén és csökkenti a fogyasztást az alacsony sebességű és inaktív kapcsolatoknál
  • A QSS (QNAP Switch System) segítségével a rendszergazdák egyetlen kattintással frissíthetik a firmware-t, megőrizve ezzel hálózat biztonságát
  • Mérete: 42,5 x 290 x 127 mm

 


A termék gyártói honlapja

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: csütörtök (04.25)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Várhatóan átvehető: csütörtök (04.25)
Karinthy út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: csütörtök (04.25)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb péntek (04.26)
Foxpost csomagpont 990 Ft
Személyes átvétel INGYENES!
Aznapi kiszállítás Budapest területén
Posta Pont Csomagautomata
Posta Pont átvétel 1190 Ft
Házhozszállítás 1490 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat 1690 Ft
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0
Cetelem alap hitel Kalkulátor
Cetelem 0% THM hitel Nem elérhető
Cetelem hitelkártyával 231 515 Ft

Ajánlatunk Számodra - Best4You