Fedezz fel új világot az AQUA mobilalkalmazásával. Ingyenes FOXPOST kiszállítás az applikációt használóknak! ÉRDEKEL
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

Pioneer AVH-Z5200DAB DAB/Wi-Fi/Bluetooth/DVD/USB/AUX multimédia fejegység

Jótállás: 3 év

Rendelhető


279 900 Ft
-
+

Cetelem hitelkártyával csak: 260 305 Ft

A kedvezmény kizárólag bolti átvétel esetén érvényes!
DIN méret 2 DIN
Maximális kimenő teljesítmény 4 x 50 Watt
Teljesítményerősítő típusa MOS-FET
Kijelző mérete 7" érintőképernyő
Bluetooth telefon kihangosító igen
iPod/iPhone vezérlés igen
Android vezérlés igen
Médialejátszás CD igen
Médialejátszás USB igen
FLAC lejátszás igen
AUX csatlakozó hátul igen
Beépített RDS vevő igen
Beépített DAB vevő igen
Bluetooth csatlakozó igen
USB csatlakozó előlapon igen

Pioneer AVH-Z5200DAB DAB/Wi-Fi/Bluetooth/DVD/USB/AUX multimédia fejegység

Tulajdonságok:

A Pioneer AVH-Z9200DAB eszköze az okostelefon-kapcsolatot és szórakozást egy teljesen új szintre emeli a beépített Wi-Fi-nek köszönhetően. Felejtse el a műszerfalon lógó rendetlen kábeleket, élvezze a vezeték nélküli Apple CarPlay-t, Pioneer módra . Továbbá, az Android felhasználók élvezhetik az Android Autó szolgáltatást. A Waze (Apple CarPlay, Android Autó vagy Vezeték nélküli képernyő tükrözésen keresztül) és WebLink is használható a modern okostelefonokról, valamint a DAB + digitális rádió és a vezeték nélküli Bluetooth.

Ez az AVH egység egy nagy motorizált 7 hüvelykes 24 bites True Color hagyományos WVGA multi-érintőképernyővel került beszerelésre a műszerfalba, amely új, továbbfejlesztett, könnyen kezelhető grafikával rendelkező felhasználói felületet tartalmaz, biztonságos és zökkenőmentes üzemeltetésre tervezve vezetés közben. Személyre szabhatja a beállításokat az ön ízlésének megfelelően éjjel-nappal.

A Pioneer AVH-Z9200DAB szintén rendelkezik HDMI bemenettel, hogy tükrözze az okostelefonját, akárcsak SD kártya bemenettel és kettős USB bemenetekkel. Végül, hogy a legjobb eredményt kapja az audio- és vizuális teljesítményből, az AVH-Z9200DAB m.agas hangminőségű komponensekkel rendelkezik.

Apple CarPlay - Az iPhone autóban történő használatának okosabb, biztonságosabb és szórakoztatóbb módja. Az Apple CarPlay hihetetlenül intuitív módon ad lehetőséget az iPhone-felhasználóknak hívások kezdeményezéséhez, útvonaltervezők használatához, zenehallgatáshoz és üzenetek eléréséhez csak egy szóval vagy érintéssel. Az Apple CarPlay iPhone 5-öt vagy újabb verziót igényel az iOS legújabb verziójával.

Android Autó - Az Android platformot olyan módon terjeszti ki az autóra, amely's célzottan a vezetéshez kialakított és automatikusan hasznos információkat biztosít, egyszerű mappákba rendezve, amelyek’re csak szükség esetén jelennek meg. Úgy's tervezték, hogy minimálisra csökkentsék a figyelemelterelést, így az ön előtt lévő útra koncentrálhat. Az Android Autó kompatibilis az Android telefonokkal, amelyek Android 5.0 (Lollipop) vagy újabb verzióval működnek. Előfordulhat, hogy az Android Autó nem minden eszközön elérhető, valamint nem érhető el minden országban és régióban.

WebLink -Az új WebLink alkalmazás kiterjeszti az autós szórakoztatást az alkalmazások csodálatos világának segítségével. Élvezze a személyre szabott zenét, videókat és egyéb csatlakoztatott tartalmakat, amelyeket a telefon és a felhő (cloud) táplál.

Waze - A Waze egy közösségalapú GPS-közlekedési / navigációs alkalmazás, amely térképeket, valós idejű forgalmat és számos egyéb információt tesz elérhetővé a Pioneer kompatibilis multimédiás eszközök nagy kijelzőjén.

Digital Rádió Tíck Mark jóváhagyott termék - A gyártóknak meg kell felelniük az alapvető előírásoknak, amelyeket független teszteléssel igazolnak. Minden Pioneer termék, amely a Digital Rádió Tick Mark tanúsítvánnyal rendelkezik, függetlenül teszteltek és jóváhagytak, így bizalommal vásárolhatja.

Bluetooth - Tartsa be a helyi közlekedési törvényeket a beépített Bluetooth (HFP) használatával. Széles sávú kihangosított hívás, vezeték nélküli zenelejátszás (A2DP) előadó-, album- és dalkereső funkcióval, egyszerű párosítás és audióvezérlés (AVRCP), Bluetooth a vezeték nélküli technológia biztonságot és kényelmet biztosít a járműben. 6.8" hagyományos érintőképernyő - A Pioneer hagyományos kijelzőpaneljei gyönyörűen éles és részletes képet biztosítanak fokozott láthatóság mellett. iPod / iPhone készülékhez készítve - az iPod / iPhone készülék közvetlen vezérlése töltés, zene és videó használatához opcionális interfészkábelen keresztül (külön megvásárolható), az iOS készüléktől függően. A dal, az előadó, az idő és az album adatai tisztán jelennek meg az érintőképernyőn.

USB bemenet - Csatlakoztasson bármilyen eszközt USB-kábellel a készülék feltöltéséhez vagy tiszta hangzáshoz.

Spotify - A Spotify segítségével egyszerűen csatlakoztathatja az okostelefonját, hogy kényelmesen böngészhesse kedvenc lejátszási listáit, albumait, zeneszámait és előadóit a fejegység vezérlőkkel.

Dual Camera bemenet - A Dual Camera bemenetek lehetővé teszik, hogy fordított (hátrafelé néző) kamerát és elülső oldalú kamerát is alkalmazzon, amely segíthet az elülső és hátsó láthatóság, vontatás vagy parkolás esetén.

FLAC - Élvezze a FLAC veszteségmentes digitális hangfájljait a járművében, CD-minőségű lejátszással, konvertálás szükségessége nélkül.

Sokszínű világítás - A végtelen színkombinációjú kijelzőt párosítsa a jármű belső fő megvilágosításával.


A termék gyártója: Pioneer

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: szerda (04.24)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Várhatóan átvehető: szerda (04.24)
Karinthy út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: szerda (04.24)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb csütörtök (04.25)
Foxpost csomagpont 990 Ft
Személyes átvétel INGYENES!
Aznapi kiszállítás Budapest területén
Posta Pont Csomagautomata
Posta Pont átvétel
Házhozszállítás 1490 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0
Cetelem alap hitel Kalkulátor
Cetelem 0% THM hitel Nem elérhető
Cetelem hitelkártyával 260 305 Ft

Ajánlatunk Számodra - Best4You