Húsvéti nyitvatartás Bővebben
Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

Philips RI9851/01 Lirika One Touch automata kávéfőző

Jótállás: 2 év

A termék jelenleg nem elérhető!

Kínálatunkban legutóbb ekkor volt elérhető: 2023. november 24

Értesítést kérek, ha elérhető lesz a termék:


Legutolsó ismert ár:
216 560 Ft
Teljesítmény 1850 Watt
Szivattyú nyomás 15 bar
Víztartály kapacitás 2.5 liter
Tömeg 8 kg

Philips RI9851/01 Lirika One Touch automata kávéfőző

Tulajdonságok:

A kényelem és a teljesítmény tökéletes kombinációja. 

A legkompaktabb, nagyobb teljesítményű, automata kávégép, ami alkalmas irodai vagy kisebb vendéglátó ipari használatra (40 adag/nap) is. Az alkalmazott műszaki megoldásokkal, a nagyobb víz és kávé tartályokkal, kényelmesen használható megnövekedett igénybevételnél.
A beépített adagszámlálóján pontosan követhető a forgalom, a credit rendszerrel pedig optimálisan ütemezhető a kávéfogyasztás.
Két féle programozható kávéhosszúság mellett, forróvizet adagol. A "one touch cappuccino" rendszer pedig, egy gombnyomásra tejes italkülönlegességeket készít: cappuccino-t, latte macchiato-t vagy caffé latte-t.
Piktogramos, három színű kijelzője, jól értelmezhető, kezelése egyszerű és felhasználóbarát.
A keskeny, mobil kivitelnek köszönhetően, könnyen elhelyezhető a konyha pulton éppúgy, mint irodai körülmények között.

  • Teljesen automata készülék: egyszerre egy vagy két kávéitalt készíthetsz szemes kávéból, melynek beállításait könnyen személyre szabhatod és el is mentheted, ahogyan csak szeretnéd.
  • Forró víz funkció: ha kedved támadna teázni, egyszerűen elkészítheted.
  • Gyors gőz funkció: a Rapid Steam kazánnak köszönhetően, a gőzkapacitás hamar elérhető, így egy szempillantás alatt, varázsolhatsz krémes és sűrű tejhabot a cappuccinohoz, latte macchiattohoz vagy más tejes italokhoz. · Automata tejhabosító fej "One Touch Cappuccino": a tejet közvetlenül a tejes dobozból szívja fel és habosan adagolja a csészébe, így egy gombnyomásra, a csésze elmozdítása nélkül, készíthetsz cappuccino-t, latte machiato-t vagy más különleges tejes italokat. Használata kényelmes, tisztítása egyszerű. Elegendő csak a levehető fejet tisztán tartani, nem kell tejhabosító kancsót tisztítanod, csak rakd vissza a tejes dobozt a hűtőbe és élvezd a kedvenc tejhabos italodat. · Programozható kávéhosszúságok: az italok hosszúságát tetszőlegesen beállíthatod és el is mentheted, hogy mindig egyszerűen el tud készíteni a kedvenc italod. Ristretto, Espresso, Lungo, Doppio, Americano, óhajod szerint.
  • Őrlésfinomság állítás: A különböző típusú kávékhoz eltérő őrlési finomság szükséges a tökéletes végeredményhez. Az őrlés szemcseméretét könnyen beállíthatod, az intenzív pörkölésű olajos kávéktól (durvább őrlés) a világosan pörkölt lágyabb (finomabb őrlés) fajtákig, hogy mindig kifogástalan itallal kényeztethesd magad.
  • Őrlésmennyiség állítás: Az aromaválasztó gombbal egy mozdulat csupán és már kortyolhatod is az intenzív vagy testes eszpresszót, esetleg a lágy délutáni kávéitalodat, ahogy jól esik.
  • Alkalmazkodó rendszer: egyedülálló módon, automatikusan beállítja a legideálisabb őrlési és tömörítési paramétert a kávé fajtájához megfelelően, hogy az adott kávéból a legtökéletesebb italt készítse el, legnagyobb megelégedésedre.
  • Kávéhőmérséklet beállítás: három féle hőmérséklet beállítását teszi lehetővé (88-92C), hogy mindig tökéletes hőfokon készíthesd el italodat.
  • Kerámia őrlőkések: garantálják minden fajta kávészem optimális és egyenletes őrlését a kávé túlhevülésének kockázata nélkül, ezért nem ég meg a kávé, őrlés közben, így elkerülheted a kellemetlen égett utóízt. Rendkívül kopásálló, higiénikus és csendes működésű, így kivételesen tartós és nem kell felkeltened a család többi tagját sem, ha kávézni szeretnél.
  • Rozsdamentes kazán: Ideális hőmérsékletű vizet biztosít a kávékészítéshez és jobban ellenáll a vízkőnek. · Nagy nyomású vízpumpa: biztosítja a megfelelő nyomást a kávékészítéshez, hogy a kávéból kioldódhasson az összes értékes íz és aroma és egy mogyoróbarna sűrű krémréteg alakuljon ki az ital tetején.
  • Előáztatásos kávékészítési mód: Az első fázisban egy kis mennyiségű vízzel megnedvesíti az őrleményt, kis ideig előáztatva azt, majd a forró vizet magas nyomással préseli át az őrölt kávén. A hosszabb kivonatolási folyamat eredménye a tökéletes, aroma dús kávé italok mellyel elkápráztathatod családodat vagy vendégeidet.
  • Állítható magasságú kávékifolyó: alá befér a kedvenc bögréd épp úgy, mint egy kicsi presszós pohár. Csak egyszerűen állítsd be a kifolyót, így egy csepp kávé sem fog kárba veszni, mert a jóból sosem elég.
  • Digitális kijelző, adagszámláló: segítségével pontosan nyomon követheted a forgalmat. A credit rendszerrel pedig beállíthatod a megengedett adag mennyiséget, aminek elkészítését követően a készülék letiltja a kávéfőzést a következő creditek beállításig. Ezzel a funkcióval elkerülheted az illetéktelen kávégép használatot.
  • Ellenőrző funkciók: egyértelműen figyelmeztetnek, ha elfogy a víz, a kávé, megtelt a zaccfiók, vízkőteleníteni szükséges a gépet vagy esedékes a vízszűrő cseréje. Így nem felejted el a karbantartást, amivel megnövelheted az élettartamot.
  • Automata energiatakarékos program: automatikusan kikapcsol a beállított idő eltelte (15-180perc) után, így energiát takarít meg és használata is biztonságos. Nyugodt lehetsz, hogy nem gond, ha elfelejtetted kikapcsolni.
  • Automata öblítő program: Bekapcsolás után és kikapcsoláskor automatikusan kiöblíti a rendszert, ami bekapcsoláskor a teljes rendszer hatékonyabb felfűtése miatt fontos, míg kikapcsoláskor tisztító, öblítő szerepe van. Ennek köszönhetően már az első kávé is tökéletes hőmérsékletű lesz és elkerülhetjük a korai kávéolaj lerakodásokat is a belső egységben.
  • Automata vízkőtelenítő program: eltávolítja a vízkőlerakodásokat a rendszerből. A vízkő eldugíthatja a belső vízrendszert, ezért kiemelten fontos, hogy rendszeresen vízkőmentesítsünk. Az automata program elvégzi a műveletet, nekünk csak a vízkőtelenítő szert kell a víztartályba kevernünk. Az öblítést követően pedig nincs több dolgod csak élvezni a kedvenc kávé különlegességeidet.
  • Kivehető központi egység: ez a belső egység tömöríti össze az őrölt kávét, itt találkozik a kávé a vízzel és végül ez a mechanikus szerkezet üríti a zaccot a zaccfiókba. Az élettartam és a higiénia miatt a hatékony tisztíthatósága kiemelten fontos, ezért egyedülálló módon, a komplett szerkezet, egy mozdulattal, kivehető a készülékből és egyszerűen csap víz alatt eltakarítható. Így mindig tiszta és íz gazdag kávéitalokat készíthetsz és biztosíthatod a hosszú élettartamot.
  • A Saeco Lirika One Touch Cappuccino automata kávéfőző gép kiváló minőségű európai gyártmány,hivatalos szakszervíz garanciával.   

Technikai paraméterek:

  • Szemes kávétartály: 500 gr.
  • Zaccfiók: 10 zacc pogácsa
  • Kivehető víztartály: 2,5 l
  • Méret (szélesség*magasság*mélység): 21,5 x 37,5 x 43 cm
  • Áramfelvétel: 1850W
  • Vízpumpa: 15 bar
  • Súly: 8 kg 

A termék gyártója: Philips

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.02)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.02)
Karinthy út Gyors átvétel Várhatóan átvehető: kedd (04.02)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb hétfő (04.01)
Foxpost csomagpont
Személyes átvétel INGYENES!
Posta Pont Csomagautomata
Posta Pont átvétel 1190 Ft
Házhozszállítás 1490 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat 1690 Ft
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0
Cetelem alap hitel Kalkulátor
Cetelem 0% THM hitel Nem elérhető
Cetelem hitelkártyával 201 400 Ft

Ajánlatunk Számodra - Best4You