Kosár 0

Úgy látszik a kosarad üres!

0

A fent látható kép némely esetben illusztráció.

QNAP TS-453DU-RP-4G Hálózati adattároló NAS

Specifikáció
A KERESETT TERMÉK JELENLEG NEM RENDELHETŐ!
Kínálatunkban legutóbb ekkor volt elérhető: 2021. szeptember 18.

Értesítést kérek, ha elérhető lesz a termék:

Hasonló termékek

QNAP TS-1635AX-8G Hálózati adattároló NAS

QNAP TS-1635AX-8G Hálózati adattároló NAS

Listaár: 629 790 Ft

Online ár:

617 390 Ft
Adatlap
QNAP TVS-472XT-PT-4G Hálózati adattároló NAS

QNAP TVS-472XT-PT-4G Hálózati adattároló NAS

Listaár: 554 190 Ft

Online ár:

543 290 Ft
Adatlap
QNAP TS-1232PXU-RP-4G Hálózati adattároló NAS

QNAP TS-1232PXU-RP-4G Hálózati adattároló NAS

Listaár: 595 190 Ft

Online ár:

583 490 Ft
Adatlap
QNAP TS-863XU-RP-4G hálózati adattároló NAS

QNAP TS-863XU-RP-4G hálózati adattároló NAS

Listaár: 789 790 Ft

Online ár:

774 290 Ft
Adatlap
QNAP TS-h686-D1602-8G Hálózati adattároló

QNAP TS-h686-D1602-8G Hálózati adattároló

Listaár: 568 190 Ft

Online ár:

556 990 Ft
Adatlap
Kialakítás Rack-be szerelhető
Processzor Intel Celeron J4125
Processzormagok száma 4 db
Processzor órajel 2.0 GHz
Belső memória 4 GB
HDD/SSD bővítőhelyek száma 4 db
HDD/SSD csatoló felület SATA-III
RAID Funkció 0,1,5,6,10
RJ-45 LAN portok száma 2 db
LAN Portok sebessége 2.5 Gbps
HDMI 1 db
USB 2.0 2 db
USB 3.0 2 db

QNAP TS-453DU-RP-4G Hálózati adattároló NAS

Tulajdonságok:

Az Intel® Celeron® J4125 négymagos, 2,0 GHz-es processzorral felszerelt TS-453DU-RP két 2,5GbE RJ45 porttal rendelkezik, amely akár 2,5-ször gyorsabb sebességet tesz lehetővé a hagyományos Gigabites Ethernet-hez képest, biztosítva a gördülékeny multimédiás lejátszást és a mindennapi használatot. A PCIe Gen 2.0 x 2 bővítőhellyel rendelkező TS-453DU-RP rugalmas bővítést kínál a NAS funkcionalitásának bővítéséhez, lehetővé téve a különféle kártyák telepítését az extra hálózati portokhoz, az M.2 SSD gyorsítótárazáshoz/rétegzéshez vagy WiFi kapcsolathoz. A TS-453DU-RP az AES 256 bites titkosítással növeli az adatbiztonságot, ezzel javítva a rendszer teljesítményét, miközben biztosítja az üzleti szempontból érzékeny adatok biztonságát.

Hozz létre egy gyorsabb hálózatot a QNAP segítségével
Az Intel® Celeron® J4125 négymagos, 2.0 GHz-es processzorral (2,70 GHz-es Turbo Boost-tal), DDR4 dual-channel RAM-mal (legfeljebb 8 GB) és két 2,5GbE porttal rendelkező TS-453DU-RP lehetővé teszi a zökkenőmentes- multimédiás lejátszást és a mindennapi használatot. A QNAP további nagy sebességű hálózati lehetőségei között szerepelnek az USB 3.2 Gen 1 - 2,5GbE/5GbE adapterek (amelyek támogatja az N-BASET/Multi-Gig technológiákat), a QXG 5GbE/10GbE PCIe kártyák és a QNAP QSW 10GbE switch-csek. Ezek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy költséghatékony módon forradalmasítsák hálózatunkat.

Bővítsd a NAS funkcionalitást egy PCIe bővítőkártyával
A PCIe Gen 2.0 x 2 foglalattal a TS-453DU-RP rugalmas bővítést kínál a NAS funkcionalitásának és a lehetséges alkalmazások bővítéséhez. A rendszer teljesítményének optimalizálása érdekében telepíts egy QNAP QM2 kártyát az M.2 SATA SSD gyorsítótárazáshoz vagy a 10GbE-kapcsolathoz és csatlakoztass egy Qtier többrétegű tárolót az optimális rendszerteljesítményhez. A vezeték nélküli kapcsolat támogatása a QNAP QWA-AC2600 telepítésével oldható meg. A QXG-10GbE/5GbE hálózati kártya extra nagy sebességű hálózati portokat kínál. Alternatív megoldásként egy megfizethető QNAP QNA-UC5G1T USB 3.2 Gen 1 - 5GbE adapterrel kihasználhatod a nagyobb hálózati sebességet, vagy javíthatsz az USB kapcsolaton egy USB 3.2 Gen 2 (10 Gbps) kártya telepítésével.

SSD gyorsítótárazás és auto-tiering a tárolási hatékonyság optimalizásához
A TS-453DU-RP támogatja az SSD gyorsítótárazást a nagy véletlenszerű IOPS igényes alkalmazások - például a virtualizációs munkafolyamatok - javítása érdekében. A Qtier™ technológia lehetővé teszi a TS-453DU-RP számára az auto-tiering technológia használatát, amely folyamatosan optimalizálja a tárolási kapacitás felhasználását nagy teljesítményű SSD-k és nagy kapacitású SATA meghajtók között. A Qtier™ 2.0 továbbá IO érzékeny képességgel is rendelkezik, amely Qtier cache-szerű helyet tart fent az SSD-n, hogy ezzel valós időben gyorsítva az I/O teljesítményt.

Könnyű és biztonságos fájlkezelés
A File Station egyesíti a TS-453DU-RP-n és a felhőben tárolt fájlokat. Könnyedén feltöltheted a fájlokat a számítógépről, áthelyezheted a fájlokat a mappák között, illetve átnevezheted-, törölheted- és konfigurálhatod a fájlok és mappák engedélyét az illetéktelen hozzáférés megtagadásához. A Microsoft Office Online segítségével közvetlenül megnyithatod és módosíthatod a TS-453DU-RP-n tárolt Microsoft Office dokumentumokat anélkül, hogy azokat külön le kellene tölteni a készülékre. Érzékeny és bizalmas fájlok megosztásánál a TS-453DU-RP-n található File Station segítségével hatékonyan javíthatsz az adatbiztonságon: a fájlokat .qenc fájlba titkosíthatod és jelszót állíthatsz be. A titkosított fájlokat a QNEC Decrypter segítségével menedzselheti a küldő és a fogadó fél is.

Többpontos biztonsági mentés, hozzáférés és szinkronizálás
A TS-453DU-RP támogatja a népszerű fájlmegosztási protokollokat (beleértve az SMB/CIFS-t, az AFP-t és az NFS-t) Windows®, Mac® és Linux®/UNIX® eszközökön is. A Qsync-kel (egy olyan segédprogram, amely a QNAP NAS-t biztonságos, nagy kapacitású adatközponttá alakítja a fájlok szinkronizálása érdekében) a TS-453DU-RP-ra feltöltött fájlok minden társított eszközön elérhetőek lesznek, beleértve a számítógépeket, laptopokat és mobileszközöket. A Hybrid Backup Sync segít a TS-453DU-RP adatainak biztonsági mentésében vagy szinkronizálásában egy másik QNAP NAS-ra, távoli szerverre vagy felhőalapú tárolóra a katasztrófa utáni helyreállításhoz. A QuDedup technológia jelentősen javítja a többváltozatos biztonsági mentés hatékonyságát és a tárolókapacitás kihasználását a többszörösen elmentett adatok deduplikálásával. A QuDedup Extract Tool szoftvert telepítésével a számítógépeden visszaállíthatod a deduplikált fájlokat normál állapotukba.

Védd meg adataid a pillanatképek segítségével
A pillanatképek rögzítik a NAS rendszer állapotát és a metaadatokat, amelyek lehetővé teszik fájlok gyors visszaállítását egy korábban rögzített állapotra, ha azok véletlen törlésre/módosításra kerülnek, vagy ha a rendszer zsarolóvírus áldozatává válik. A QNAP pillanatképek blokk alapúak és csak módosított adatokat rögzítenek. Ez nem csak tárhelyet takarítja meg, hanem csökkenti az adatok biztonsági mentéséhez és visszaállításához szükséges időt is.

Maradj naprakész a rendszer állapotával és biztonságával kapcsolatban
A Notification Center összegyűjti az összes QTS rendszer eseményt és riasztást egyetlen alkalmazásba. A Security Counselor elemzi és tanácsokat kínál a biztonsági beállításaival kapcsolatban a NAS védelmének javítása érdekében.

Alacsony válaszidejű hozzáférés a felhőben tárolt adatokhoz
A TS-453DU-RP tökéletesen integrálja a mainstream felhőszolgáltatásokat. A felhőalapú átjárók telepítésével és a helyi gyorsítótár használatával a TS-453DU-RP-t egyszerűen használhatod a felhőadataid tárolásra, biztonsági másolatok készítésre és az adatok helyreállítására alacsony válaszidejű hozzáféréssel, ezzel innovatív hibrid felhőélményt biztosítva.

Következő generációs felügyeleti megoldás
A QVR Pro felügyeleti megoldás lehetővé teszi, hogy a megfigyelési felvételek számára független, dedikált tárolóhelyet hozz létre a TS-453DU-RP-n, amelynek méretén utólagosan bármikor állíthatsz a QTS-ben. A QVR Pro segítségével a kamerakezelés, a tárhely elosztása, a képének élő figyelése és a lejátszás jelentősen egyszerűsödik, a QVR Pro Client mobilalkalmazás pedig lehetővé teszi a megfigyelési csatornák megtekintését.

Nagy sebességű 2,5GbE VM biztonsági mentési megoldás
A Hyper Data Protector használatával a TS-453DU-RP egy teljeskörű biztonsági mentési mogoldássá válik korlátlan VMware® vSphere és Microsoft® Hyper-V VM mentések készítéséhez. A Hyper Data Protector járulékos biztonsági mentéssel, deduplikációval, mentési ütemezéssel és helyreállítási tömörítéssel is rendelkezik. A 2,5GbE csatlakozás révén a biztonsági mentés és a helyreállítás ideje jelentősen rövidül, így költséghatékony megoldást jelentve a katasztrófa utáni helyreállításhoz.


A termék gyártói honlapja

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.

A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Azonnali megrendelés esetén várhatóan az alábbi időpontokban tudod a terméket átvenni:
Váci út Gyors átvétel Átvehető: péntek (10.01)
AQUA EXPRESSZ Gyors átvétel Átvehető: péntek (10.01)
Pólus pont Gyors átvétel Átvehető: péntek (10.01)
Karinthy út Gyors átvétel Átvehető: péntek (10.01)
Fehérvár Gyors átvétel Átvehető: köv. kedd (10.05)
Kiszállítás Gyors átvétel Várható kiszállítás
leghamarabb hétfő (10.04)
Személyes átvétel INGYENES!
Posta Pont átvétel
Posta Pont Csomagautomata
Pick Pack Pont átvétel
Foxpost csomagpont
Házhozszállítás 1190 Ft
GLS Flex Delivery futárszolgálat
Nagycsomagos kiszállítás
A termék általános értékelése:

0 (0 értékelés)

5csillag
0
4csillag
0
3csillag
0
2csillag
0
1csillag
0

Akciók

Ajánlatunk Számodra - Best4You